Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Magyar vagy külföldi zenét...

Magyar vagy külföldi zenét szoktál hallgatni?

Figyelt kérdés
Jól vettem észre hogy manapság sokan hallgatnak magyar előadókat?
okt. 4. 02:50
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
57%
Szigorúan régi magyar előadókat. 80-as évek leginkább.
okt. 4. 03:03
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Magyart és külföldit is.
okt. 4. 03:33
 3/16 Gál Gábor 2024 ***** válasza:
100%
Nem hiszem, hogy bárki is kizárná egyiket vagy másikat pusztán elvi okokból. A számok törvénye alapján nyilván több külföldit hallgatok, hiszen nagyobb a merítés.
okt. 4. 07:13
 4/16 anonim ***** válasza:
59%
Szoktam magyart is hallgatni, de inkább csak retrót. Ameddig hazánk legismertebb zenei alakjai semmitmondó hulladékok, addig nem igazán lehet berántani engem a magyar mainstreambe.
okt. 4. 08:02
 5/16 anonim ***** válasza:
32%

80-90%-ban külföldit.

A legtöbb magyar együttesnek van egy sokkal jobb külföldi változata, ugye amit legtöbbször a magyar másol.

Azon meg jókat mosolygok, hogy mennyire túlértékelek a magyar Retro zenéket. Ugyanolyan szemét, mint a mai mainstream zenék többsége. A sok nosztalgiázó igénytelen boomer meg szépen eltartja a Retro rádiót is, ami 40 számot ismételget egyfolytában.

Persze ha teljesen tájékozatlanok vagyunk, és alig ismerünk zenéket a mainstreamen kívül, elhihetjük, h régen még igazi zenék voltak.

okt. 4. 08:26
 6/16 anonim ***** válasza:
93%
Mindkettőt, de magyarból én is szinte kizárólag régit. Ma Magyarországon csak a hulladékot támogatja a média, igényes zenével nem lehet elérni semmit.
okt. 4. 09:45
 7/16 anonim ***** válasza:
68%
Semmi magyart nem hallgatok, az a gagyi szinonímája, sajnos. De modern külföldi zenét se, inkább 1998-2008 közötti zenéket rengeteget.
okt. 4. 10:54
 8/16 anonim ***** válasza:
94%

Populáris oldalról soha nem hallgattam magyart. Akiket most sztárolnak, énekelni nem tudó, huszadrangú kis hülyegyerekek. A tehetségesek meg soha nem lesznek ennyire felkapottak.

Rétegműfajokból meg rengeteg jó magyar is van. Bár való igaz, külföldieket hallgatok leginkább, abból is a “régieket”.

okt. 4. 11:41
 9/16 anonim ***** válasza:
Mindkettő
okt. 4. 13:50
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Szinte csak külföldi előadókat hallgatok, főleg angol és olasz nyelven, de van néhány francia, spanyol és norvég előadó, akiket szintén nagyon szeretek. Magyar együttesek közül egyedül a Carson Comát hallgatom, illetve több magyar musical is nagykedvencem.

Ahogy írták előttem, a külföldi előadók között egyszerűen nagyobb a választék, főleg, ha nem csak az angol nyelvű előadókra szűkül a dolog.

23N

okt. 4. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!