Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » A magyarok mennyire nézik jó...

A magyarok mennyire nézik jó szemmel ha valaki angolul énekel? Magyarként?

Figyelt kérdés
szept. 23. 05:56
 1/9 anonim ***** válasza:
71%

Ez milyen hülye kérdés????

A legtöbb ember nem is veszi észre, ha valaki énekel, nem érdekli, milyen nyelven, függetlenül attól, hogy aki énekel, az nagyar-e, meg aki hallja, az is az vagy sem.

szept. 23. 08:05
 2/9 anonim ***** válasza:
78%

Alapesetben nem érdekes, nagyon sok magyar énekel angolul.

Az már jobban megfogott, amikor egy ukrán menekültet hallottam magyar népdalt énekelni. Már csak azért is, mert a rossz kiejtés ellenére megpróbálta, meg hogy befogadja a kultúránk, nem a sajátját erőlteti ránk.

szept. 23. 08:57
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

"A magyarok mennyire nézik jó szemmel ha valaki angolul énekel? Magyarként?"

mire gondolsz pontosan? külföldi számokat énekelni angolul, abban semmi különös nincs. az viszont sokaktól idegen (nemcsak az idősebbek körében, de a saját 30-as korosztályomban is), hogy például a magyar haverjaiddal egy magyarországi koncertjen egy magyar zenész dalait angolul énekeljétek együtt.

szept. 23. 15:21
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem inkább azzal van baj, hogy nem készültek fel rendesen, és a közönségük gáznak érzi az egészet.

Ha valaki rendesen megtanulja a számot, viszonylag normális kiejtéssel, az szuper. Hurrá, mutasd meg a tehetségedet. Kedves dolog, hogy lefordítottad, hogy értse más is, többekhez eljut így. Szuper.

Az ha valaki túl nagy egóval bikicsunájkodik, pláne ha hitatalosabb színekben, viszont qva kellemetlen. Pláne, ha el kell magyarázni egy külföldinek, hogy na ez mi, és hogy nem, nem ez a hivatalos országimázs.

szept. 23. 16:49
 5/9 anonim ***** válasza:
77%
Ha világsztár akar lenni, nemzetközi karrierre vágyik, akkor normális dolog, teljesen alapkövetelmény. Ha viszont csak itthon akar befutni, akkor nem érteném a dolgot.
szept. 23. 16:55
 6/9 anonim ***** válasza:
85%
Teljesen elfogadott, mégis mit vársz?
szept. 23. 18:18
 7/9 A kérdező kommentje:
#5 country énekes akartam lenni és gondoltam itt debütálok
szept. 24. 05:47
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
hát az elég nehéz lesz. angolul éneklő country zenészekkel dunát lehet rekeszteni és ugyebár a nemzetközi konkurencia sokkal magasabb színvonalú, szóval így sokkal kisebb az esélyed. a hazai közönségnél mindenekelőtt úgy lehet befutni, ha magyarul énekelsz nekik.
szept. 24. 11:14
 9/9 anonim ***** válasza:
#5 vagyok. Ráadásul a country nagyon regionális zene, még az USÁ-n belül is inkább a vidéki tagállamokra korlátozódik! Tennessee állam fővárosát, Nashville-t tartják a country zene mekkájának.
szept. 24. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!