Bálint006 kérdése:
Pogány induló valóban nem fejezte be a középiskolát?
Figyelt kérdés
Egyik interjúban mondta hogy szeretné befejezni a sulit mert hogy nem releváns 11 osztállyal "osztani az észt".szept. 7. 15:58
1/11 anonim válasza:
Ennek még hülyébb neve van, mint a Nemazalánynak 😂
3/11 anonim válasza:
Észt osztani PhD fokozattal sem releváns...
4/11 anonim válasza:
Inkább az a szégyen, hogy a kis ugribugri tinik az ilyen előadókra csápolnak
5/11 anonim válasza:
A semmitmondó szövegekből ítélve biztosan nem fejezte be. Kár érte amúgy, mert van zenei háttere, csak ilyen szenny produktumra pazarolja el a tehetségét.
6/11 anonim válasza:
De legalább a releváns szót ismeri. Csa nem tudja, mit jelent.
7/11 anonim válasza:
Nekem általánosban évfolyamtársam volt (egykorúak vagyunk), és hát igen, nem állt éppen jó tanuló hírében sohasem. Én is úgy tudom, hogy nem fejezte be. A szövegei pedig valóban olyan trágárak és semmitmondók, hogy már hallgathatatlan kategória!
8/11 anonim válasza:
nem tudom miért, de a volt középiskolai osztályomból, szinte kivétel nélkül a rossz, nem szorgalmas tanulók vitték suli után a legtöbbre, az éltanulók, 1-2 kivételtől eltekintve egy albérletben poshadnak, szar fizetéssel, beosztottként...
9/11 anonim válasza:
8: Ez a tény inkább az ország erkölcsi állapotáról állít ki szegénységi bizonyítványt.
10/11 anonim válasza:
9. Én 57-ben születtem. Ált. iskolás osztàlytársam végig bukdácsolta a sulit. Felsősként rettegésben tartotta a környéket.
Felnőttként nagyvállalkozó lett, több tőzsdén is jegyzik a részvényeit stb.
Szóval nem új dolog ez errefelé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!