Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » A tudálékosság és az okostojás...

A tudálékosság és az okostojás beszólások hozzátartoznak a rocker stílushoz?

Figyelt kérdés
Számos rocker ismerősöm van, aki mindig mindent jobban tud. Legalábbis azt hiszi... Ha nem értünk egyet valamiben, akkor ilyeneket mondanak, hogy "Hülye vagy, mint a seggem!", "Ez a világ megérett a pusztulásra.",stb. Ráadásul teljesen triviális beszélgetésekre gondolok, például a munkahelyről, a kocsikról vagy a cipőkről. Ez az idegesítő, utálatos és fellengzős stílus a rockerek körében mennyire gyakori? Vagy csak én fogtam ki ezeket az egyéneket? Találkoztam már nagyon intelligens, barátságos és jószívű rockerekkel is, de sokkal ritkábban.

#rocker #okostóni
szept. 3. 19:18
 1/10 anonim ***** válasza:
66%
Kérdésed alapján rocker ismerőseidnek K"rvára igaza van.
szept. 3. 19:35
 2/10 A kérdező kommentje:
Úgy látom itt igazi jampikkal van dolgom...
szept. 3. 19:38
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván nem csak rockerekre igaz de hülye haverjaid vannak.
szept. 3. 20:12
 4/10 anonim ***** válasza:
72%
a rockerek részéről összességében én egyetlen dologban tapasztaltam primitív arroganciát, az pedig ha más zenei műfajok szóba kerülnek. (nyilván persze ebben is akadnak kivételek). az összes többi dologban ugyanolyanok, mint az átlag.
szept. 4. 01:38
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Te most tényleg azt gondolod, meg tudjuk ítélni ezt így bemondásra, anélkül, hogy hallanánk azokat a "teljesen triviális beszélgetések"-et?

Lehet, hogy az ismerőseid gyökerek, az is lehet, hogy tényleg hülye vagy mint a seggük.

Mivel munkahelyet említesz, gondolom vagy diákmunka, vagy valami pályakezdő szak/betanított munkához közeli pozícióról van szó. Érettebb és intelligensebb emberek általában kinövik, hogy a hobbijuk legyen az identitásuk, vagyis nem hiszem, hogy rockerként hivatkoznál rájuk. Vagyis simán lehet, hogy mind éretlen, tudálékos okostojások vagytok.

szept. 4. 07:02
 6/10 Hintalow ***** válasza:
49%
Szerintem ezek csak ilyen általanos tinèdzser hülyesègek, majd kinövik. 🙂 (Ahogy a "rokkersèget" megy egyèb zenei szubkultúrához kötődő identitástudatot is kinövi a nagy rèsze)
szept. 4. 08:00
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Sokan "kinövik" fogalmazzunk így. Meg miről beszélünk, kelet-európában a "ROCKER" kifejezést sem sikerült kinőni a hetvenes évek óta. Ki hallgat már klasszikus rock zenét, főleg nem a suliban egymást fikázó diákok nem.(Gondolom a kérdező ilyen közegből jött) Vagy ezen a szinten ragadt felnőttek.

Amúgy igen, a metál nem csupán zenei stílus, életérzés is azoknál akik komolyan gondolják. Na most ezek az emberek lesznek az utolsók akik belemennek az én jobb vagyok mint te cicaharcba azok alapján amit én láttam.

Bár az is igaz, ha valaki tényleg egy segg akkor tőlük fogja először megismerni a tényeket.

szept. 4. 08:26
 8/10 anonim ***** válasza:
69%
a rockerséget nem nagyon szokták kinőni. (jól benne is jár a korban a rocker közösség nagy része)
szept. 4. 09:26
 9/10 anonim ***** válasza:
"Ez az idegesítő, utálatos és fellengzős stílus a rockerek körében mennyire gyakori?" - Nagyon sok rock/metál koncertre járok és az emberek túlnyomó többsége kedves és normális ember.
szept. 5. 09:05
 10/10 anonim ***** válasza:

A bunkóság nincs zenei műfajokhoz kötve, így a rockerek között is akadhat néhány idióta.

Viszont az is benne van a pakliban, hogy tényleg rosszul látsz bizonyos dolgokat, ahogy az is lehet, hogy a beszólásokat csak vérszívásnak, poénnak szánják.

szept. 5. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!