Hogyan kössek egy zenei kiadóval lemez szerződést?
Figyelt kérdés
szept. 3. 16:50
11/17 A kérdező kommentje:
De attól még nekem kell elküldenem a saját hangomat meg a dalt amit írtam. Várj én ezt nem is ertem
szept. 6. 07:01
12/17 anonim válasza:
Akkor ha jól értem addig se jutottál el a "zenélésben", hogy akár egy saját magad által összerakott hallgatható anyagod sincs és még studio közelében sem jártál, nincs semmilyen nyoma akár az interneten sem hogy létezel de te már lemez szerződésre vágysz? Aztajóélet.... jelen esetben még nagyon hosszú út áll előtted hogy akár egy nemleges választ is kapjál akárkitől, de ha mindezek meglennének még akkor is ezernyi buktató lehet a storyban... ezt inkább engedjük el... :D
13/17 A kérdező kommentje:
Hát stúdió közelében meg tényleg nem voltam de vannak dalaim
szept. 7. 08:41
14/17 anonim válasza:
Értem, hogy vannak dalaid, de azt mondtam hogy egy hallgatható anyagod sincs még amivel házalni tudnál + gondolom semmilyen tapasztalatod sincs a zeneiparban, azt érzem hogy minden szamárlétrát átugorva te egyből a top-ra akarsz menni. Ilyen nincs... De egyszerűbben elmagyarázva ez olyan mintha még jogosítványod se lenne de te már Forma 1-es pilóta akarsz lenni.
15/17 anonim válasza:
#14 "ez olyan mintha még jogosítványod se lenne de te már Forma 1-es pilóta akarsz lenni" - Az a vicces, hogy tudomásom szerint ez megtörtént a Max Verstappen nevű versenyzővel. Előbb vezetett F1-es autót, mint hogy jogsija legyen.:D
16/17 anonim válasza:
Utána olvasva ennek, vicces valóban de azért ott is árnyaltabb a story (elsődlegesen, hogy korából fakadóan nem lehetett még jogsija). De talán érthető a példa amit mondani akartam :D
17/17 A kérdező kommentje:
#16 ez jólesett, köszönöm.
#14 értem hogy te mire gondolsz meg igazad is van de nem tudom hol léphetnék fel a saját dalaimmal amiket angolul írtam de ezeket Magyarországon senki nem értené. Felrakhatnám TikTokra de kicsit félek hogy ellopják mert én nem tudok jó demót készíteni
szept. 7. 10:00
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!