Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hogyan kössek egy zenei...

Hogyan kössek egy zenei kiadóval lemez szerződést?

Figyelt kérdés
szept. 3. 16:50
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Ne írd alá olvasatlanul....

Amúgy úgy működik, hogy ritkább esetben megkeresnek, de általában neked kell elküldeni az anyagodat olyanoknak, akiket érdekelhet, aztán vagy visszajeleznek, vagy nem.

szept. 3. 16:55
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Én részben úgy csináltam, hogy megnéztem, a hozzám hasonló zenét játszóknak melyik kiadóknál jelentek meg lemezeik, és azoknak is küldtem.
szept. 3. 17:26
 3/17 A kérdező kommentje:
#2 és mi lett?
szept. 3. 17:30
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Kb. az egy tizede jelzett vissza, és csak kettő volt pozitív, igaz, az is valami :D

De ez csak az első érdeklődés volt. Aztán nem lett kész az anyag, és nem jelentkeztem újra, így a dolog még nincs kiadva, mert még most sincs kész.

szept. 3. 19:39
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Vannak listák a wikipédián is, de stílusfüggő, nyilván az keresd, ami neked kell, pl.: [link]
szept. 3. 22:40
 6/17 anonim ***** válasza:
Add ki magadnak a DistroKiddel.
szept. 4. 18:49
 7/17 A kérdező kommentje:
#6 ez nekem is tetszik, de nagyon rossz az okostelefonom mikrofonja
szept. 5. 05:53
 8/17 anonim ***** válasza:
#7 Hogy jön a DistroKidhez az, hogy rossz a telefonod mikrofonja?
szept. 5. 08:51
 9/17 A kérdező kommentje:
Hát az ilyen internetes kiadóknál nekem kell felvenni a demókat viszont a telefonom rendkívül elavult
szept. 5. 15:15
 10/17 anonim ***** válasza:
#9 Internetes kiadókhoz nem kellenek demók. Demók a normál kiadókhoz kellenek, hogy tudj valamivel házalni.
szept. 5. 17:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!