Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ez most komoly: 10000ft alatt...

Ez most komoly: 10000ft alatt nincsen jegyárak (koncer)?

Figyelt kérdés

Kinek van ennyi pénze?

geszti péter 19000-23.000ft

sztár box

12000ft

azhariah 15000ft-22.000ft

Na meg ez:

sztárban sztár

22.000ft

Mondjuk ha ha rajongó lennék akkor azt mondanám hogy igen!

De kinek van rá pénze

+ ital is kb. 3000ft

+utazás?1000-15000ft

De csak 10.000ft feletti jegy van

Egy 15-18évesnek ne mond hogy van ennyi pénze

aug. 29. 21:15
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

10 az se rossz sziget bemenni hát

mondjuk a karácsony húsvét szülinap névnap gyereknap +zsebpénz is 100.000ft??? Nem?=50k+50k

Ja Nem

aug. 30. 15:18
 12/17 anonim ***** válasza:

Megmagyarázzák a pofátlan áremeléseket mindig azzal hogy infláció van.

Aha, persze.

Most ez nagyon menő lett, mindenki ezen szedi meg magát, hogy ha más ágazatban pofátlanul drága minden, akkor mi is drágítunk.

aug. 31. 00:09
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

#12.

De ez azért van, mert eleve kevesebb ember is megy. Szórakozás az első, amin spórolnak, és nyilván így kevesebb emberen hozzák be a profitot.

Szóval az infláció az egyik oldala, a másik, hogy kevesebb eladott jegyért és megérje megtartani.(így is elég sok a veszteséges koncert)

aug. 31. 17:12
 14/17 anonim ***** válasza:
52%
Érdekes, én 3-7 között meg szoktam úszni a koncerteket, de a 80%-a ingyenes amikre járok. Ahova jegy kell az eleve hátrányban van nálam. Nyilván így nem te válogatsz, hanem azt hallgatod aki épp fellép, de pont így lehet felfedezni tök jó előadókat, akik nem folynak a médiából.
aug. 31. 18:40
 15/17 anonim ***** válasza:
Aki külföldi metalban utazik annak nincs sok választása, bár hozzátenném sikerült így kis kifogni ingyenes regjegyes koncerteket világhírű bandákra, de átlagban manapság 15 ezer ki kell szórni sajnos.(vannak kivételek persze, underground körben 10 ezer alatt ki lehet jönni, de az meg ritkán adódik meg, pont azért mert kicsi rá az igény)
aug. 31. 18:43
 16/17 anonim ***** válasza:

Én a legutóbbi koncertjegyemet 5500Ft-ért vettem a Barba Negrába, szóval azt azért nem lehet mondani, hogy nem kapsz 10000Ft alatt jegyet. De nagyon nem mindegy, hogy mire akarsz menni.

Ha egy nagyon felkapott, a médiából mindenhonnan csöpögő előadóra vagy kíváncsi, akkor igen, valószínűleg elkérik az árát. Ugyanez a külföldiek esetében is. Bár azért sokszor ott sincsenek annyira elszállva az árak. Pl. két éve a My Chemical Romance koncertre ha jól emlékszem kb. 12000-et fizettem. Annak fényében, hogy mekkora zenekar, meg majd tíz év után összeállt bandáról volt szó, szerintem ez nem sok pénz. Anno sokkal többre számítottam.

szept. 1. 11:39
 17/17 anonim ***** válasza:

#16 Persze, az S8-ba meg 2000-3000 Ft körül beengednek a még "undergroundabb" zenekarokra általában:

[link]

Sőt, ilyen-olyan városi rendezvényen, falunapon, utcai sör/bor/gasztro fesztiválon ingyen is lehet hallgatni előadókat, ahogy #14 is írta.

szept. 2. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!