Ez most komoly: 10000ft alatt nincsen jegyárak (koncer)?
Kinek van ennyi pénze?
geszti péter 19000-23.000ft
sztár box
12000ft
azhariah 15000ft-22.000ft
Na meg ez:
sztárban sztár
22.000ft
Mondjuk ha ha rajongó lennék akkor azt mondanám hogy igen!
De kinek van rá pénze
+ ital is kb. 3000ft
+utazás?1000-15000ft
De csak 10.000ft feletti jegy van
Egy 15-18évesnek ne mond hogy van ennyi pénze
10 az se rossz sziget bemenni hát
mondjuk a karácsony húsvét szülinap névnap gyereknap +zsebpénz is 100.000ft??? Nem?=50k+50k
Ja Nem
Megmagyarázzák a pofátlan áremeléseket mindig azzal hogy infláció van.
Aha, persze.
Most ez nagyon menő lett, mindenki ezen szedi meg magát, hogy ha más ágazatban pofátlanul drága minden, akkor mi is drágítunk.
#12.
De ez azért van, mert eleve kevesebb ember is megy. Szórakozás az első, amin spórolnak, és nyilván így kevesebb emberen hozzák be a profitot.
Szóval az infláció az egyik oldala, a másik, hogy kevesebb eladott jegyért és megérje megtartani.(így is elég sok a veszteséges koncert)
Én a legutóbbi koncertjegyemet 5500Ft-ért vettem a Barba Negrába, szóval azt azért nem lehet mondani, hogy nem kapsz 10000Ft alatt jegyet. De nagyon nem mindegy, hogy mire akarsz menni.
Ha egy nagyon felkapott, a médiából mindenhonnan csöpögő előadóra vagy kíváncsi, akkor igen, valószínűleg elkérik az árát. Ugyanez a külföldiek esetében is. Bár azért sokszor ott sincsenek annyira elszállva az árak. Pl. két éve a My Chemical Romance koncertre ha jól emlékszem kb. 12000-et fizettem. Annak fényében, hogy mekkora zenekar, meg majd tíz év után összeállt bandáról volt szó, szerintem ez nem sok pénz. Anno sokkal többre számítottam.
#16 Persze, az S8-ba meg 2000-3000 Ft körül beengednek a még "undergroundabb" zenekarokra általában:
Sőt, ilyen-olyan városi rendezvényen, falunapon, utcai sör/bor/gasztro fesztiválon ingyen is lehet hallgatni előadókat, ahogy #14 is írta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!