Nincs ilyen. Aki nem tud úgy megújulni, hogy a közönségnek jó legyen, az így járt.
Nem sajnálom egyiküket sem, még azokat sem, akiket szerettem.
Lepontozhattok, de attól még fent tartom a véleményem.
A zenekaroknak a zene nem hobby, hanem munka. Ők ebből élnek, tehát alap, hogy dolgoznak, és a stúdióban olyan zenét gyártanak le, ami szórakoztatja a közönséget.
Ha a zenekar erre nem képes, akkor megbukott, és nincs mit sajnálni rajta. Nem jól végezték a munkájukat, nem tudták tartani a lépést az igényekkel, ezért eltűntek. #1 voltam
Aki nem üzletként fogja fel, az ingyen koncertezik, nem csinál lemezt, amit majd pénzért kitesznek a boltokba stb. Nem kér pénzt a koncertjegyért, stb. Na, ez a hobbyzenélés.
Egyértelmű viszont, hogy az ismert zenekarok nem ilyenek. Ezzel keresik a pénzt, tehát nekik ez üzlet.
Én egyébként zenész családból származom. Amikor apám elment zenélni, akkor sosem annak örültünk, hogy zenél, hanem annak, hogy fog hozni haza pénzt, és lesz mit enni.
Ez bizony munka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!