Zenei karriert hogyan érdemes elkezdeni? Milyen műfajjal?
Figyelt kérdés
Nem fűzök hiú reményeket hogy nagy sztár leszek vagy ilyesmi de írtam egy albumot és szeretném kiadni. Nem akarok egyből sikeres lenni de szerintetek a stúdióban majd mennyire fogadják örömmel hogy country-t szeretnék csinálni. Vagy inkább menjek az Usába ezzel?aug. 23. 18:32
2/7 anonim válasza:
Levédeted, fölteszed jutubra, aztán kiállsz meztelenül a Kossuth térre. A hírnév garantált.
3/7 A kérdező kommentje:
#1 köszi így igaz
#2 ez nem is rossz ötlet de hogyan kell levédetni a dalokat?
aug. 24. 06:07
4/7 anonim válasza:
Az Artisjusnál regisztrálsz, aztán minden számot (vagy a demóját) feltöltöd.
www.artisjus.hu
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi, sajnálom hogy lepontoztak, én zöld pipát adtam pedig
aug. 24. 10:30
6/7 anonim válasza:
Hát, gyakran van ilyen, hogy a legjobb válaszok vannak lepontozva :D
7/7 anonim válasza:
Amúgy tényleg azt kell csinálni amit szeretsz. Sokan azt sem tudták mi az a rap amíg nem hallották az Animal Cannibalst, de ők azt érezték a magukénak, ezzel másokkal is megkedveltették.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!