30 felett milyen szakmát/munkát/iskolát érdemes vagy lehet elkezdeni?
Figyelt kérdés
Úgy értem hogy zéró tapasztalattal, sima érettségivel.2023. nov. 18. 10:14
1/11 anonim válasza:
35 évesen lettem könyvelő, aztán adótancásadó, most tb-igazgatást tanulok, lassan 50 évesen.
De annak ellenére, hogy én ennyi idősen is csak tanulok és tanulok, azt mondom, szerintem csak azt, ami érdekel. Nem érdemes olyant választani, amit csaz azért csinálnál, mert jól fizet.
5/11 anonim válasza:
kőműves, festő,burkoló, gázszerelő
6/11 A kérdező kommentje:
#5 Ezeket 18 éves kora óta csinálja kb. aki menő vállalkozó
2023. nov. 18. 13:11
7/11 anonim válasza:
@6
Olvass utána, hogy Sanders ezredes hány éves volt, amikor létrehozta a KFC-t!
8/11 anonim válasza:
6: kit érdekel? Ez téged nem érint.
9/11 anonim válasza:
Ismerek , beszéltem már pár egyetemet végzett 30 koruli emberrel aki végül szakma tanulásának állt neki. Jobb egy keresett szakmával boldogulni, mint egy nem keresett diplomával ahol azon izgulsz egy életen át, hogy kellesz-e majd még vhova. Én épìtőiparban vagyok mérnök, a szakik 500 ezer korul simán hazavisznek, és a kis kókler cégeket leszamitva ezt már teljesen bejelentve kapjak. Sokat változott a helyzet, boduletes szakember hiány van, látom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!