Freddie Mercury nem túlértékelt énekes egy kicsit?
Figyelt kérdés
Félreértés ne essék, nagyon tisztelem a Queen-t, sokat is hallgattam régen és Freddie hangját is nagyon szeretem. DE véleményem szerint kizárólag hangilag, énektechnikailag nézve Freddie erősen túlértékelt énekes, kb. egy koncertjén nem tudta normálisan elénekelni a dalait, ahol csak lehetett “megúszta” a magas hangokat vagy küzdött velük. Sokkal többet is kihozhatott volna a hangjából ha jobban képezte volna, de a hangképzés helyett inkább elszívott napi 2 doboz cigit. Szóval egy tehetséges énekesnek, dalszerzőnek gondolom, de amekkora legendaként van számon tartva manapság, azt túlzásnak tartom.aug. 18. 13:54
1/29 anonim válasza:
1984-86-ban volt rosszabb a hangja élőben, de még akkor is jobb volt, mint ahogy stúdióban hangzott és pont akkor adta elő az Impromptut. Japánban meg valamilyen irónia miatt mindig rossz időszaka volt a hangjának. Nem túlértékelt, a néhány legnagyobb slágeren kívül inkább alulértékelt, főleg a szövegei, a sokszínűsége, emberi oldala.
4/29 Kedves Vezető válasza:
Ha összehasonlítjuk azzal hogy régen Ő töltötte meg nálunk az Arénát, nem egy Mumble Rapper Motyogó Cgny, akkor nagyon nem. :)
Inkább a mai szenészek nagyja túlértékelt. Bebsznàm őket vakami munkatáborba.
5/29 anonim válasza:
Nem az
Én a Beatlest érzem kicsit annak (nem kell rögtön lehurrogni!)
6/29 anonim válasza:
"a sokszínűsége, emberi oldala"
Miért, mitől volt sokszínű? Mert biszex? Az maximum kettő.
7/29 anonim válasza:
#6Nem volt vitiligós, ha erre gondolsz.
8/29 anonim válasza:
Egyeltalán nem.msi nincsenek ekkora énekesek.
9/29 anonim válasza:
Nem túlértékelt, annak tudatában, hogy szerintem ha nagyon akarsz sem tudsz néhánynál több énekest vele egy lapon megnevezni a könnyűzenében.
10/29 anonim válasza:
De, dalszerzőként jobb mint énekesként.
Csak kiabál…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!