Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Pogány Induló Marcika úgy...

Pogány Induló Marcika úgy hogy egy abszolút magasan kulturált családból jön hogy tud ennyire vegyülni meg önazonosságot találni a "söpredékkel"?

Figyelt kérdés
aug. 16. 12:41
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván pontosan nem lehet megmondani, de sok oka lehet. Az például bizonyított tény, hogy az intelligencia nem öröklődik genetikusan, véletlenszerűen van valakinek több, másnak meg kevesebb. Az is lehet, hogy szimplán rossz társaságba keveredett, vagy a "kutya is megvész jó dolgában" mondás alapján alakultak így a dolgok.
aug. 16. 12:48
 2/9 A kérdező kommentje:

Én nem állítom hogy nem lenne intelligens. Értelmes okos gyereknek tűnik, van zenei tehetsége, a szövegei is párját ritkítóak nagyon ügyesen írja meg őket.

Csak a közönsége, meg a barátai nagy része, meg az a környezet amibe ő befutott, az az alja.

aug. 16. 12:55
 3/9 anonim ***** válasza:
52%
#2 "a szövegei is párját ritkítóak nagyon ügyesen írja meg őket" - Mi van?? XDDDD
aug. 16. 12:59
 4/9 A kérdező kommentje:

Nyilván ha neked abszolút nem tetszik, akkor nem fogok veled erről leállni vitázni mert úgy sem fogunk egyet érteni.

nekem nem a világom amit előad, meg nem tudok azonosulni ezzel a putris gettó stílussal, de ettől függetlenül a rímeit ahogy kitalálja és összerakja azok zseniálisak.

aug. 16. 13:14
 5/9 Távvezérlésű nyakkendő kötőgép ***** válasza:
100%
Ganxsta Zolee is értelmiségi családból jött. Nyilván az ő dalaiban sem volt semmi önazonosság - annál több produceri munka.
aug. 16. 14:15
 6/9 A kérdező kommentje:
A Marciba szerintem nagyságrendekkel több intellektus szorult mint egy Ganxta Zoleeba.
aug. 16. 14:22
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
#4 "Nyilván ha neked abszolút nem tetszik, akkor nem fogok veled erről leállni vitázni" - Nem arról van szó, hogy nem tetszik, hanem hogy semmitmondó. Pont ez a baj, hogy csak rímel, de nincs semmi értelme.
aug. 16. 15:35
 8/9 A kérdező kommentje:
Nem lehet hogy azért hiszed hogy nincs semmi értelme mert nem érted a szlengeket amiket használ?
aug. 17. 04:12
 9/9 anonim ***** válasza:

#8 Nem valószínű. Például van ez a szövege:

"Az égből a fájdalom árad

Ebből festek egy lírai képet

Magam mögé helyezem a lakásban

Utána mondok egy példa beszédet

Balra festem az anyai ösztönt

Jobbra az atyai boldogságot

Középre festek egy fekete pontot

Meg azt a keserű romlottságot"

Nekem ezt mutogatták, hogy ez bizony rohadt mély, pedig gyakorlatilag az van odaírva, hogy számára az anyai ösztön és az atyai boldogság valójában égből érkező fájdalom, hiszen abból festi le az egész képét. Ráadásul mond egy példabeszédet, ami abszolút egy alibi sor, semmi értelme, csak rímel. Kinek mond beszédet? Mi a példa?

aug. 17. 07:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!