Pogány Induló Marcika úgy hogy egy abszolút magasan kulturált családból jön hogy tud ennyire vegyülni meg önazonosságot találni a "söpredékkel"?
Én nem állítom hogy nem lenne intelligens. Értelmes okos gyereknek tűnik, van zenei tehetsége, a szövegei is párját ritkítóak nagyon ügyesen írja meg őket.
Csak a közönsége, meg a barátai nagy része, meg az a környezet amibe ő befutott, az az alja.
Nyilván ha neked abszolút nem tetszik, akkor nem fogok veled erről leállni vitázni mert úgy sem fogunk egyet érteni.
nekem nem a világom amit előad, meg nem tudok azonosulni ezzel a putris gettó stílussal, de ettől függetlenül a rímeit ahogy kitalálja és összerakja azok zseniálisak.
#8 Nem valószínű. Például van ez a szövege:
"Az égből a fájdalom árad
Ebből festek egy lírai képet
Magam mögé helyezem a lakásban
Utána mondok egy példa beszédet
Balra festem az anyai ösztönt
Jobbra az atyai boldogságot
Középre festek egy fekete pontot
Meg azt a keserű romlottságot"
Nekem ezt mutogatták, hogy ez bizony rohadt mély, pedig gyakorlatilag az van odaírva, hogy számára az anyai ösztön és az atyai boldogság valójában égből érkező fájdalom, hiszen abból festi le az egész képét. Ráadásul mond egy példabeszédet, ami abszolút egy alibi sor, semmi értelme, csak rímel. Kinek mond beszédet? Mi a példa?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!