Melyik a jobb? A hörgős metál vagy a nyálas popzene?
Figyelt kérdés
aug. 15. 22:14
1/14 anonim válasza:
A 2 között elég nagy az átmenet, én azt szeretem.
2/14 anonim válasza:
tehát mármint, hogyha most e között a kettő között feltétlenül kell csak az egyiket választani, hogy melyik inkább? nos... én egyiket se szeretem, de akkor inkább már a nyálas pop zene számomra, mintsem extrémen hörgős trash/death/black/stb. metál... (':
3/14 anonim válasza:
Szubjektív, ízlés dolga, de én is inkább a nyálas popzenét választom: fülbemászó dallamok, mégis kellő basszus, jól kivehető szöveg, és persze romantikus tartalom, aminek van mondanivalója!
A metál amúgy se az én műfajom, az asztmára emlékeztető hörgésből meg bogozd ki, hogy mit énekel...
5/14 anonim válasza:
"Melyik a jobb? A hörgős metál vagy a nyálas popzene?"
Mikor melyik!
7/14 anonim válasza:
Nyálas popzene is lehet jó. pl a Hurt c. szám.
8/14 anonim válasza:
7, Az a Hurt amit Trent Reznor írt a NINből a heroin függőségéről, aztán Johnny Cash dolgozott fel ami sikeresebb lett? Mert az pont nem popzene.
10/14 anonim válasza:
Én például alapvetően imádom a metált, de ha csak ez a kettő lenne az opció, akkor inkább a popzene, mert nekem a másikhoz hangulat kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!