A Black Veil Brides egy nyálas metál-zenekar?
Igen, de attól még hogy valami nyálas nem feltétlen rossz.
Lásd a Bon Jovi sikereit.(és szerintem nem ok nélkül, mert nagyon tehetségesek is voltak)
#5.Első album pedig teljesen Metalcore. Szóval helyén van a metalbanda elnevezés is, utána is pár albumban alkalmaztak heavy metal elemeket.
De ez kb. olyan vita tárgya mint az Evanescence akik elvileg rock zenekar, mégis nekik van a 21. század legnagyobb példányszámban elkelt metalalbumuk.(mert a Fallen ízig-vérig metal album)
#8.Gótoknak meghagyom azt a témakört.(vitatkoztam velük eleget, fölig amikor szerintük a Depeche Mode belefér, míg a egyes Paradise Lost albumok meg nem)
Én metalosként úgy látom, hogy az Evanescence - Fallen, ill. a Black Veil Brides életműve simán belefér.(bár tény albumról-albumra "puhul", de a zenei struktúra és a súlyos riff-k megvannak, ahogy a sötétebb hangulat is)
Ha mondanom kell olyat aki nem az a Halestorm.
Egészen más a zene hangulata, hangzása minden.
A Hard Rock világosabb hangzású, vidámabb hangulatú, abszolút szembetűnő a különbség, a más hangolásról és gitárok alkalmazásáról nem is beszélve.
Hozzátéve, a Metallum szerint a Tool meg nem fér bele szóval kinek van igaza? Ha ők nem metal az Ænima féle zúzdával akkor nagyjából senki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!