Zenekarnak tanácsadás?
Figyelt kérdés
Tehát, szeretnék egy zenekart alapítani 2 haverommal (mind 16f). Mindenképpen rock témában csinálnánk, minél keményebb irányzatot, (keményebb punk, metál). Bentlakásos csak fiú gimibe járunk, háromhetente hazautazással. Pénzünk nincs, mindenkinek van akusztikus gitárja, többiek játszani is tudnak rajta, én egy hete kezdtem. Barátaim tudnak még hegedülni és zongorázni, a dob macerás, mert én szívesen tanulnám, de
A nincs pénzem dobszerkóra
B nem tudnánk vele próbálni rendesen.
Milyen felállásban kéne csinálnunk?
Köszi a válaszokat.
aug. 8. 23:32
11/12 A kérdező kommentje:
Fejlemények, gondolom megírom, hátha érdekel valakit. Elkezdtem dobolni, végül lett rá lehetőség, nagyon szeretem csinálni, a többiekkel megbeszéltük, hogy a zenekarra visszatérünk, ha már eléggé megy. Amint bármi produktum lesz, felteszem ide
szept. 17. 20:22
12/12 anonim válasza:
Ez az mesterek, ha az irány jó, odaértek, teljesen mindegy, mikor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!