Melyik a kedvenc együttesed legrosszabb nagylemeze?
Bocsi, hamarabb elküldtem.
Szóval. Régen a Tokio Hotel volt a kedvencem. Viszont nekem a Kings of Suburbia albumuk gyengének tűnik. Bár tegyük hozzá, hogy mikor azt hallgattam, a szöveget nem értettem, mivel akkoriban angol nyelvvel nem foglalkoztam. Igaz, nem annyira néztem utána, miről szólnak a dalok, mert a hangzás nem jött be.
Magyarok közül a V-Tech-et szerettem. A 2010-es a legszebb vallomás című album viszont nagyon gyenge. Több album azóta nem is készült
Dream Theater - The Astonishing, máig nem értem mi volt azzal a céljuk.
Ha csak a dalokat megcsinálják normálisan és azt kiadják tömören egy nagyon erős album lehetett volna, így meg nagyrésze időpocsékolás...
Fates Warning - Inside Out, egy ilyen önismétlő albumot kidobni kár volt.
Amikor kiadtak azon kívül 12 olyan albumot, ami elütött egymástól. Hozzátéve sok banda összetenné 2 kezét ilyen "gyenge" albumért, ezt leszámítva mindegyik 10 pontos lemez a diszkgráfiában(erre csak kb. a Rush volt képes a könnyűzene történelmében).
Haken - Fauna. Vector és Virus páros után egy elég ötlettelen és rutinmunkaszerű folytatás következett...(pedig ez a 2 kb. a legjobb modern metalbumok között található minden szinten)
De ezek is úgy néha lemennek, általában diszgráfiákban gondolkozom, ritka hogy rossz lemez lenne. Ezek sem azok, csak csalódást hoztak kissé.
Radiohead - Pablo Honey
Swans - The Burning World
Pixies - Az összes album az újjáalakulás utánról, de talán közülük is az Indie Cindy a legrosszabb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!