Melyik a kedvenc együttesed legrosszabb nagylemeze?
Figyelt kérdés
2023. máj. 7. 18:43
1/4 anonim válasza:
A Twenty one pilots rajongólya vagyok, és a Twenty One pilots című albuma nem nyerte el a tetszésem. Ez természetesen csak az én véleményem.
2/4 anonim válasza:
Dream Theater - The Astonishing
Slayer - Diabolus in Musica
Sirenia - Riddles, Ruins & Revelations
Metallica - Load
Fates Warning - Parallels, személy szerint az összes jobban tetszik, ezzel soha nem tudtam megbarátkozni pedig messze a legsikeresebb lemezük.
Bár hozzátenném, a legrosszabb nem azt jelenti, hogy egy másik kisebb banda ne adná oda mindenét egy ilyen albumért.(felsoroltak kb. ilyenek)
3/4 anonim válasza:
Queen - Hot Space (...de még ezen is vannak remek számok: Under Pressure, Life is Real, stb.)
Depeche Mode - Az 1997-es albumtól kezdve egyik sem tetszik igazán.
Björk - Biophilia
4/4 anonim válasza:
Sahara Hotnights - Love In Times Of Low Expectations (hiányzik a vadság)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!