Melyik a legrosszabb dal az alábbi együttesektől a véleményetek szerint?
The Beatles
Queen
Led Zeppelin
Pink Floyd
Guns n' roses
The Doors
Nirvana
Ob-La-Di, Ob-La-Da
Fun it
Passz
Passz
Passz
Passz
About a Girl
1. Beatlest nem jelölnék, meg de szorosan ide kapcsolódóan az imagine. Az a világ legutálatosabb zenéje.
2. Mustapha
A Zeppelin és a pink floyd általam ismert lemezei zseniális alkotások, üresjárat nélkül, méltatlan volna rossz szám után kutakodni.
A guns legrosszabb száma létezik, de még nem hallottam, mert minden bizonnyal a spagetti incidenten van, vagy a chinese democracyn. A spagettit egyszer hallgattam meg, a demovracyra nem vitt rá a lélek. Egy erőltetett reunion lemezen nyilván van hulladék bőséggel.
A doors és a nirvana életművét nem ismerem annyira, hogy tudjak legrosszabbat választani.
Chinese Democracy szerintem pedig nagyon alulértékelt album, egy csomó zseni dolgozott azon az albumon. Csak teljesen más stílus mint ami a Guns-tól megszokott.
Tőlük amúgy minden anyagot szeretek, de amit újabban művelnek az utóbbi időben az nem ad túl sok okot a bizakodásra, jobb lett volna ha csak simán koncerteznek...
Beatles minden bizonnyal Yellow Submarine, bár nekik sok volt az 5 perc alatt összedobott zene(persze ez nem von le semmit a hatásukból).
Pink Floydnál a Ummagumma számomra egy zajhalmaz, lehet valakinek tetszik de én sosem tudtam megszeretni.
Led Zeppelin-be nem tudok belekötni, jól kezdték és jól zárták a pályafutást, a kettő között meg rengeteg legendás album/szám jött ki.
Queen-nél személy szerint nem szeretem a mainstream számokat(kivétel a Bohemian Rhapsody)de igazából nekik nincs elfogathatatlanul rossz számuk.
The Doors-t nem ismerem, a Nirvana-nak nincs rossz száma szerintem.
Beatles revolution 9
Zeppelin hats off to roy harper
Doors la america
Queen -nek szerintem nincs, a többihez annyira nem értek
Queen Bohemian Rhapsody
Guns n roses November Rain
Guns n Roses - My world
Imádom a Gunst, de azzal a számmal vallatni lehetne :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!