Szerintetek vagyok megközelítőleg olyan jó mint Azahriah?
Légyszíves csak olyan válaszoljon, aki hajlandó ezt a 2 percet végig hallgatni!
Előre is köszi!
Az AI felvetés lesz a megoldás valószínű.
Feltételezem csak arra akart rámutatni valaki, hogy mennyire egyszerű egy ilyen bugyuta semmitmondó trash számot megalkotni.
Afelé tart bizony a világ, hogy a gépek ezt a piacot is bekebelezik. Egy kis nyekegés, egy kis utótorzítás és effektelés, és máris kész van a mai tinédzser hóbort zene.
Bár elég Suno-s a hangzás (főleg az allahuakbáros résznél), paródiának nem rossz.
Sőt, paródiának egész jó, benne van Azi "egyiptomi mulatósnak" csúfolt zenei világa, és a Mehemed mondóka is. Mint a korai IHM a Huncut karnevállal, meg a Deutsche Punkkal, ahol a dalok mellett az adott országuk kultúráját (nyelv, politika) is parodizálták.
Azahriah egy kalap 💩, sokszor az értelmetlen hadarását érteni sem lehet, ez meg legalább vicces volt :)
Nyilván a Sunoval készült a cucc, hisz a többiekhez hasonlóan nekem is feltűnt, ugyanis én is szoktam a sunoval szórakozni, és elég érdekes szerzeményeket képes összerakni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!