Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szerintetek lesz Azahriah-nak...

Szerintetek lesz Azahriah-nak Skatulya II. albuma? Ha igen akkor szerintetek kb. mikor jelenhet meg?

Figyelt kérdés

2024. jún. 13. 23:16
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem lesz, talán jövőre. De ez csak tipp, lehet nem is lesz sose ilyen :)
2024. jún. 14. 08:16
 2/7 anonim ***** válasza:
Remélhetőleg sosem lesz
2024. jún. 14. 16:24
 3/7 anonim ***** válasza:
#2 Miért? Ha lesz akkor mi van? Én se kedvelem a zenéit, nem is hallgatom. Neked sem kötelező. Vagy tévedek? Marha unalmas már ez a sok károgó...
2024. jún. 14. 16:40
 4/7 anonim ***** válasza:
#3 Az a baj ezzel, hogy egy olyan világban élünk, ahol nagyon sok helyen lehet ezeket a populáris zenéket hallani, szóval ez a nem muszáj hallgatni hozzáállás nem igazán működik már, megvan minden jogom azt kívánni, hogy ne adjon ki új számokat.
2024. jún. 14. 16:55
 5/7 anonim ***** válasza:
#4 Jogod van hozzá, persze. De miért lenne muszáj hallgatnod? Én pl rádióban kb kétszer hallottam Azahriaht. Hol máshol lenne muszáj hallgatnod? De amúgy a rádiót is át lehet kapcsolni. YouTubeon gondolom nem indítod el magadnak, hogy szenvedj. Vagy Spotifyon. Szóval mondj már kérlek egy olyan szitut, amikor kénytelen vagy hallgatni Azahriaht.
2024. jún. 14. 17:01
 6/7 anonim ***** válasza:
Pl. munkahelyemen sokat nyomták, ha nem őt, akkor Desh-t, vagy valaki mást, nagyon rossz volt, és ne mondd nekem, hogy ha nem tetszik akkor váltsak, mert az nem hozzá állás, jó lenne ha nem zavarna senki senkit a zenéivel.
2024. jún. 14. 17:25
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem, ebben igazad van. Az valóban alap dolog kellene hogy legyen, hogy másokat nem zavarunk a saját zenénkkel.

2024. jún. 14. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!