Szerintetek vagyok megközelítőleg olyan jó mint Azahriah?
Figyelt kérdés
Légyszíves csak olyan válaszoljon, aki hajlandó ezt a 2 percet végig hallgatni!
Előre is köszi!
jún. 24. 16:16
1/21 Dinnye2 válasza:
Hallod, én amikor megláttam a kérdést, reflexből kiröhögtelek, bocsi. De aztán meghallgattam a számot, és nagyon tetszik! Úgyhogy szerintem igen, ha nem is teljesen egyezik a színvonal, de gratulálok, baromi jó!
2/21 anonim válasza:
Szerintem maga az alap és a hangod is jó, de a szövegíráson még bőven van mit gyakorolni. Nekem kicsit bugyuta, bár lehet pont ez volt a célod és paródiának szántad. Minden esetre kitartást, mert potenciál van benned.
3/21 anonim válasza:
Ez egy agyonszerkesztett azariah utánzat. Miért kell mindenbe belerakni ilyen torzító effekteket? Én a puszta énekhangodra voltam kíváncsi, nem arra, hogy a keverőgép mit művel :/
4/21 anonim válasza:
Végig hallgattátok?
A végén azért elég egyértelművé válik szerintem, hogy ez az egész viccből készült.
Móricz Zsigmond Mehemed és tehenek C. gyerekmondókájához elképzelt folytatás, Azahriah stílusban. Én jót nevettem! :D
5/21 anonim válasza:
Amúgy ha ezt tényleg te énekelted és csináltad van tehetséged. De valamiért kicsit AI szaga van.
6/21 anonim válasza:
5# Nem is kicsit. Szoktam AI-val szórakozni, és pont ugyanolyan hangszín, keverés.
7/21 Kedves Vezető válasza:
Legalább olyan értéktelen mumble rap nyavajgás mint az összes többi hasonló.
8/21 anonim válasza:
Nem torzítva van a hangja, hanem egyszerűen nem az ő hangja. Valamilyen ai segítségével csinálta (magyarul becseszte a dalszöveget a gépbe és megkapta ezt).
Ugye jól gondolom, hogy suno.ai?
10/21 anonim válasza:
Ez olyan kis semmilyen. Azi nyilván jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!