Szerintetek gáz, ha nem tudom megkülönböztetni Rihannát és Beyoncét?
melyik melyik? En se tudom
Kezdjük ott, hogy félvér mind a két énekesnő. Fekete és fehér felmenőik is vannak.
A hangjuk és a zenei stílusuk is teljesen más. Beyoncé szoprán, Rihanna mezzoszoprán énekesnő.
Beyoncé szülei tehetős üzletemberek. Egész életében határtalan gazdagságban élt, fiatal korától ők menedzselték a karrierjét, míg Rihanna szegény családba született a Karib-térségben, és rengeteget küzdött a kitöréséért.
Mi van a szemetekkel ?
Én nem követem egyiket sem, de egyik képen sem kellett elgondolkodnom, hogy melyik-melyik :D
Nagyon gáz.
Kb. rasszista vagy, azért nem tudod megkülönböztetni őket, és azért hívod őket "kb. a két néger énekesnőnek".
Egyáltalán nem hasonlítanak se kinézetre, se hangra, se stílusra.
Beyoncé nepo gyerek. Már a szülei is híresek voltak.
Az más kérdés, hogy ő azért tehetségesebb és rátermettebb, mint a mostani sztárcsemeték, akiket apuci visz be a stúdióba.
Rihanna nem "félvér".
Az apja kevert rasszú, akinek vannak afrikai skót, ír és angol gyökerei is.
Az anyja fekete guyana-i, tehát általa részben indiai is.
(Guyanában a lakosság legnagyobb része indiai és pakisztáni, a második legnagyobb etnikai tömböt fekete afrikaiak alkotják, majd dél-amerikai indiánok, illetve kevert rasszúak. Alig egy százalék meg fehér és kínai).
Itt vannak a szülei:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!