hát nem nehéz.. max az elején V-t és Jungkookot tudod keverni egy picit.
hát nézz személyre szóló összeállításokat(és akkor még meg is ismered,hogy viselkednek stb) vagy vannak fancamok mondjuk beírod,hogy Namjoon fancam és a fellépésnél csak őt fogja mutatni ^^ de ha szeretnél írj rám és segítek amiben tudok.
Én nekem sok időbe került, bár Jimint és Jint kevertem nagyon.
Szerintem tanuld meg a neveiket, aztán ha van időd a nevekhez a személyiségüket.
Segít:
Néz róluk külön képeket, és tud, hogy pontosan kit nézel. + Néz közös képeket is.
Pár vonás:
(A barim szerint) RM úgy néz ki mint egy hal.
J-Hope-nak ketté van választva a haja.
Sugának van talán a leggömbölyűbb arca és a leg babásabb.
Szerintem néz róluk interjúkat, ott be is mutatkoznak. De a legfontosabb!!
Nézd őket sokat, hogy szokd a formájukat!🧡🧡🧡
Az elején nekem se ment, V meg RM voltak az egyetlenek, akiket mindig felismertem. Egy idő után megtanulod őket megkülönböztetni (sőt a rendes neveiket is valahogy) és rájösz, hogy eléggé különböznek😅
Nézz armyk által készített videókat, interjúkat, ahol az angol feliratnál oda is van írva, h éppen ki beszél, esetleg armyk reakcióit a videoklipekre vagy más armyk által készített videó-összeállításaikra lol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!