Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » A nők miért nem tudnak zenét...

A nők miért nem tudnak zenét szerezni? Főleg elektronikus zenét nem?

Figyelt kérdés

Én nőként nagy elektronikus zene fan vagyok. Deep House, progressive House/techno, wave, melodic techno/House, minimal.

Emiatt ismerek minimum 70-80 zeneszerzőt. De ha csak a sima pop dalokat nézzük, a szerzők mindig férfiak.

Általában a dalszövegírók is, tudom ott van talán pár kivétel, pl lady Gaga, taylor swift.

Szóval, miért lehet ez?

Összefügg azzal hogy ennél végül is az elektronikához van köze meg ugye számítógépeken történik, ami mindig is közelebb állt a férfiakhoz?

Ugye több száz éve megértem hogy nem voltak komolyzenei női szerzők, hiszen akkor a nők nem dolgozhattak, de ma sincsenek.

Az összes komolyzenei filmzene mögött is csak férfiak vannak…

Miért lehet ez?

Ma meghallgattam sok elektronikus zenét és elgondolkodtam hogy kizárólag férfiak szerzik őket.

jún. 9. 14:52
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
70%

"Ugye több száz éve megértem hogy nem voltak komolyzenei női szerzők, hiszen akkor a nők nem dolgozhattak"

Miért ne dolgozhattak volna?Dolgoztak ők is..Sőt.Például amikor még sarlóval végezték az aratást,akkor az kifejezetten a nők feladata volt.Márpedig az kiemelten fontos munka volt.

jún. 9. 15:57
 2/16 anonim ***** válasza:
74%
Nem CSAK férfiak csinálják, hanem többségben férfiak csinálják. A férfiak TÖBBSÉGE gyakorlatiasabb, így ezeket a dolgokat jobban szeretik a férfiak csinálni. Azért emeltem ki a szavakat nagy betűkkel, mert a férfigyűlölő agyhalottak imádják kiforgatni a szavaimat és olyanokat hallucinálni a válaszaimba, amik ott sincsenek.
jún. 9. 16:02
 3/16 Kedves Vezető ***** válasza:
80%

Manapság ez a kérdés nem túl releváns, mikor több női Dj van, mint férfi.

Igaz, Miss Monique, Cherlotte De Witte, Fernanda Pistelli, Sama Abdulhadi aki valóban ér valamit'.

[link]

(20 perctől ajánlom)

[link]

[link]

https://www.youtube.com/live/V4lH-KzsQi0?si=ZnVtEm06DICNW11C

jún. 9. 16:07
 4/16 Kedves Vezető ***** válasza:
80%
*És akkor a régieket nem mondtam, Monika Kruse, Lucca, Gayle San, stb..
jún. 9. 16:08
 5/16 A kérdező kommentje:

1 ez válasz volt a kérdésre

3, jah paris Hilton is dj, voksan virág is, meg metzker Viki is…….

Itt most nem djk-ről van szó, hanem ahogy irtam elektronikus zenei producerekről. Fel tudnék sorolni 80-at. Mind férfi

De aki nem tud érdemben válaszolni az nem értem miért linkel be 3 nőt.

jún. 9. 16:57
 6/16 anonim ***** válasza:
jún. 9. 17:24
 7/16 Kedves Vezető ***** válasza:
82%

Akiket linkeltem, mind zenei poducerek. Te nem tudsz érdemi kérdést feltenni, aztán nem tudod értelmezni a választ, irogatsz itt reakcióképpen topless dj-ket, mert nyílván szerinted mindegyik női dj az. Erről szól a kérdésed, amit meg is válaszolsz magadnak.

Arra jó az egész, hogy kiírd ide a véleményed a Női dj-kbről, zeneszerzőkről.

Mert ha Loreena Mckennitt-et linkeltem volna, nyílván az is rossz lenne neked.

Adok neked érdemi választ, és lehányod hogy topless dj mindenki.

Erre jó a kérdésed, hogy azt kifejtsd, hogy bénák a Női zeneszerzők.

jún. 9. 17:37
 8/16 A kérdező kommentje:

Uram isten

Nem gondoltam hogy még itt is Mónika show van

De nyugalom közben már találtam külföldi fórumot ahol érdemben lehet erről beszélni

Az meg hogy linkelsz 5 nőt nem releváns, miközben én tudnék linkelni 200 férfit.

jún. 9. 17:55
 9/16 anonim ***** válasza:
41%
A csajok többsége csak sminkel meg kirakja a seggét instára, sokszor hobbijul sincs.
jún. 9. 18:31
 10/16 anonim ***** válasza:
36%
Hobbijuk*
jún. 9. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!