Mi a véleményetek a Queenről?
#7 "Unalmas gitárszólók, idegesítő énekhang."
Kíváncsi vagyok, hogy neked melyik együttes megfelelő?
#12 megtartom magamnak, meg biztos vagyok benne hogy van aki azt tartaná unalmasnak. És ez rendben is van!
Guns N Roses, Nirvana, RHCP zenekarokról is ugyanez a véleményem. Nem tetszik amit alkottak, függetlenül attól mennyire istenit őket.
#10-11
Mindkét véleményben van igazság szerintem. Persze, miért ne lehetne negatív véleményt mondani akár a legnagyobbakkal kapcsolatban is, ha valaki meg tudja indokolni. A Queenre szerintem is igaz, hogy a kezdeti nagy korszakuk után egyre inkább közönségbarát irányba mentek el, ezzel feladva a zenei komplexitás és innováció jó részét. Voltak még kisebb fellángolásaik, de tényleg többet is kihozhattak volna magukból.
Ugyanakkor van egy minőségi szint, amit mindenképp el kell ismerni. A Queent nem lehet ugyanúgy kritizálni, mint egy minőségileg ócska produkciót. Abszolút megértem azt is, ha valaki a nagyon lesajnáló kritikákat sértőnek találja. Mindenképpen disztingválni kell, és egy bizonyos minőségi szint felett úgy kell megfogalmazni a kritikát, hogy kitűnjön belőle, elismerjük az adott együttes zenei minőségét. Tudom, hogy ez nem mindig egyszerű, főleg ilyen rövid, kommentjellegű hozzászólásokban, de azért törekedni kellene rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!