Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi a véleményetek a Queenről?

Mi a véleményetek a Queenről?

Figyelt kérdés
máj. 8. 09:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
62%
#10 Na ez a fajta istenítés az, amit sohasem értettem. Oké, hogy az átlaghoz képest jóval komolyabb életművet raktak le, de ettől még bárkinek joga van negatív véleménnyel lenni róluk. Akármilyen nagy hatású együttes volt, az én véleményem sem minden tekintetben pozitív róluk. Szó se róla, nagyon értettek a munkájukhoz, de szerintem túlzottan aprópénzre váltották a tehetségüket. Semmi olyat nem csináltak, ami miatt a kor átlagembere kényelmetlenül fészkelődni kezdett volna a helyén. Sokkal mélyebb értekű alkotásokat kihozhattak volna magukból, ha nem fektetnek akkora hangsúlyt arra, hogy mindenképp kövessék a könnyűzenei trendeket és minél szélesebb közönség ízlésének megfeleljenek. A Queen-be is kellett volna egy olyan nyers karakter, mint a Beatles-ben John Lennon, akinek nem volt fontos, hogy az emberek szeressék őt és sosem félt kihúzni a gyufát másoknál.
máj. 8. 16:47
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

#7 "Unalmas gitárszólók, idegesítő énekhang."

Kíváncsi vagyok, hogy neked melyik együttes megfelelő?

máj. 8. 19:28
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

#12 megtartom magamnak, meg biztos vagyok benne hogy van aki azt tartaná unalmasnak. És ez rendben is van!

Guns N Roses, Nirvana, RHCP zenekarokról is ugyanez a véleményem. Nem tetszik amit alkottak, függetlenül attól mennyire istenit őket.

máj. 8. 19:56
 14/16 Mansour ***** válasza:
50%

#10-11

Mindkét véleményben van igazság szerintem. Persze, miért ne lehetne negatív véleményt mondani akár a legnagyobbakkal kapcsolatban is, ha valaki meg tudja indokolni. A Queenre szerintem is igaz, hogy a kezdeti nagy korszakuk után egyre inkább közönségbarát irányba mentek el, ezzel feladva a zenei komplexitás és innováció jó részét. Voltak még kisebb fellángolásaik, de tényleg többet is kihozhattak volna magukból.

Ugyanakkor van egy minőségi szint, amit mindenképp el kell ismerni. A Queent nem lehet ugyanúgy kritizálni, mint egy minőségileg ócska produkciót. Abszolút megértem azt is, ha valaki a nagyon lesajnáló kritikákat sértőnek találja. Mindenképpen disztingválni kell, és egy bizonyos minőségi szint felett úgy kell megfogalmazni a kritikát, hogy kitűnjön belőle, elismerjük az adott együttes zenei minőségét. Tudom, hogy ez nem mindig egyszerű, főleg ilyen rövid, kommentjellegű hozzászólásokban, de azért törekedni kellene rá.

máj. 9. 09:38
 15/16 robetko válasza:
Nem tudom hogy a 9-es válaszolót miért pontozzátok le amikor teljesen igaza van.
máj. 12. 10:47
 16/16 anonim ***** válasza:
39%
Az énekese miatt ekkorra a hypeja mert homi és kiabálva "énekel" ez valamiért tehetségnek számít.
máj. 12. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!