Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi a véleményetek a Queenről?

Mi a véleményetek a Queenről?

Figyelt kérdés
máj. 8. 09:51
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon állat!
máj. 8. 10:24
 2/16 anonim ***** válasza:
0%
Film, sorozat, együttes, vagy személy?
máj. 8. 10:48
 3/16 anonim ***** válasza:
75%
#2 Zene kategóriában vagyunk.
máj. 8. 12:05
 4/16 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem ők voltak az abszolút "pop rock" banda, a kifejezés minden pozitív és negatív jelentésével együtt.
máj. 8. 12:22
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Kib*szott jó! Imádom, így 16 éves fejjel is. :)
máj. 8. 12:48
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Amikor megtudtam, hogy a nagy kedvenceim: Freddy Mercury, George Michael, Elton John stb. nem éppen a pinát szeretik, akkor kicsit elkeseredtem. De most, felnőtt fejjel már nem érdekelnek a bulvár szarságok, így aztán ugyanolyan élvezettel hallgatom őket ismét, mint gyerekként!
máj. 8. 13:00
 7/16 anonim ***** válasza:
20%
Nem tetszik. Unalmas gitárszólók, idegesítő énekhang.
máj. 8. 13:01
 8/16 anonim ***** válasza:
79%
#3 nincs jelentősége, a kérdező csak futószqlagon gyártja a "a véleményetek a *világmindenség bármilyéről*" típusú kérdeseit. Nem érdekli a válaszok. Akar Erzsébet királynőről is írhatnál, elvégre szerette a zenét. (Gondolom)
máj. 8. 13:55
 9/16 anonim ***** válasza:
62%
Én valamiért sosem értettem azt az imádatot, ami körülöttük volt/van, de az elvitathatatlan, hogy a világ egyik legnagyobb hatású zenekara. Szeretek tőlük pár számot, Freddie elképesztő énekes volt, de annyira nem jön be a stílusuk.
máj. 8. 14:47
 10/16 anonim ***** válasza:
72%

Az a baj, hogy ők már nem az a kategória akiről csak úgy véleményt lehet formálni. Ők egy legendás együttes, a zenetörténet mérföldkövei, akik nélkül a mai zene nem lenne ugyanaz.

Szóval olyan lehet, hogy valakinek nem tetszik a stílus,műfaj amiben játszottak, de azt mindenkinek el kell ismerni, hogy etalonok a műfajukban.

Lehet hogy az ő zenéjük nem a te világod, de akkor is el kell ismerned, hogy felmérhetetlen a hatásuk a zene kultúrára.

Ők nem az a kategória, hogy Pl.Majkáról kinek mi a véleménye, róla lehet pro és kontra érveket felhozni, trashceleb vagy saját jogán énekes, van hangja,nincs hangja, tehetséges vagy felkapott, jók vagy 💩ok a számai, szólnak valamiről vagy csak a mai divatos sablonokat összefércelik? Bármelyik vélemény megállja a helyét.

De egy olyan legenda esetén mint a Queen nem állják meg a helyüket a negetív vélemények,mert már bizonyítták, hogy mindegyikre rácáfolnak.

máj. 8. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!