Mi a véleményed a magyar Hairról?
Mert ugye megjelent egy magyar zenei feldolgozása a Hairnak ami fent is van youtube.
Erről nektek mi a véleményetek?
https://www.youtube.com/watch?v=8q6JB5lPE7E&list=PL4723E613E..
Ott van.
Mondjuk én szerintem nem kell zseninek lenni ahoz ,hogy beírd a youtube ,hogy Hair magyarul.
Rengeteg mást is talál, nem ezek az egyedüliek, akiknek eszébe jutott amatőrködni ilyesmivel. Nyilván nem derült ki, hogy melyik húgyra gondolsz, igazi, hamisítatlan ganajbánya az a keresés amúgy.
Maga a szöveg szerintem valódi remekelés, a megvalósítások már szoktak kívánnivalókat hagyni maguk után, ahogy az általad linkelt esetben is. Például hallok benne olyasvalakit, akinek nem ártott volna énektanárhoz járnia. A master szét van tolva, gyakorlatilag gyűri a dob az éneket, valakinek jó lett volna megtanulnia, mit lehet és mit nem lehet dinamikaprocesszálásra használni a masteren. A hangszerelés az a tipik lakodalmas Roland szinti, komolyan ezekért az emberekért lehajolni kár. De nekik tetszett annyira, hogy meg is csinálják, ez a lényeg. Remélhetőleg nem emlékszik egyikük se már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!