Mi történik a zeneiparral? Teljesen áthatta a sátánizmus?
Árad a sátánizmus a mai zenékből.
Miért?
11
Azért mert buták. A kereszténység semmi rosszat nem tanít de ezek a sátánista videók mikre tanítanak?
Hogy imádd a pénzt, a szexet és légy homokos vagy leszbi mert az helyes!
Ez lenne a civilizáció útja?
9
“ EZ a kérdés mit keres a tudományokban?”
Társadalmi jelenség, népmanipuláció, agymosás, tömegpszichózis, szociológia, stb
Magyarán a szórakoztató iparral programozzák az ember agyát.
#12 "Azért mert buták. A kereszténység semmi rosszat nem tanít de ezek a sátánista videók mikre tanítanak?" - Egyrészt semmire nem tanítanak, nem mondják azt, hogy legyél sátánista, mert az jó. Másrészt a zeneipar nem csak Doja Cat és Lil Nas X zenéiből áll.
"Társadalmi jelenség, népmanipuláció, agymosás, tömegpszichózis, szociológia, stb" - Mert a vallás mit csinált évszázadokon keresztül? Őszintén boldog vagyok, hogy nem egy egyház felügyeli a készülő zenéket, mert nem isteni és bibilai üzeteket akarok hallgatni, hanem őszinte gondolatokat olyan emberektől, akiket kedvelek. Hozzáteszem, hogy imádom a One című Metallica számot, ami konkrétan felfogadó egy imának is, de attól még nem térítésről szól és ez a lényeg.
16
Köszi. Nagyon jól összeválogatta. Nekem sajnos nem volt időm mindet megtalálni csak amiket az elmúlt napokban láttam.
Az illuminati jel használata is egyre gyakoribb koncerten, fellépések során.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!