Hogy sikerült a szöveg?
Sziasztok! tesóm irt egy zenét. vagy is abból egy részletet! kíváncsi az emberek véleményére hogy milyen lett. és ha nem lett túlságosan rossz, zene fog készülni belőle.
itt jön a szerelmed ezt értsd meg! nem érted? nem is kell értened, hisz nem is ez a lényeg.
a lényeg hogy meg csaltál és ezt nem tudom el fogadni, szerelmünk emlékünk a pokolba fog meg rohadni.
ártatlan világot tettél bennem tönkre, nem is tudok és nem is fogok nézni többé nőkre.
szerelmem a tied nem tudja el venni senki, kár hogy te ezt nem tudtad értékelni.
a szívem nagyon de nagyon fáj hallgasd kérlek a szerelmem dalát.
refrén a lány mondata.
híd el hogy meg változok, a szívem nagyon nagy fájdalom ha éppen te rád gondolooook.
híd el nem kell senki más, szívem csak is érted fáj a szívem csak is érted fááááj.
Csak ragrímek hegye.... az első meg a második versszak között a szóismétlés elég gáz és hülyén hangzik, a harmadik versszakot értem.... de ilyen mivaaaaa? most akkor bu*i lettél? kategória.
A fiú vs lány.... oké hogy megcsalta meg minden de akkor most mégis érte fáj a lány szive is??? megint ilyen 'mi a fac van?' érzést kelt.
Az első verssszakban az a cuki ragrím.... ed ed ed ed eg.... ááááááááááááááááááááááááááááááá neeeeeeeeeeeeeee léééééégysziiii
Kicsit nézz utána a versírásnak.... verset írj először... ne dalszöveget... könnyebb megérteni a lényeget... egyébként olvastam már itt gyk-n rosszabbat is... ez olyan nem rossz.... csak nem jó.
és még sorolhatnám...
Egy kérdés: hány éves vagy? 15-17...??? bocs hogy kérdem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!