Mi a véleményetek a Shock! magazinról?
10:
Jaja, a Spiritbox-ot is feltűnően hanyagolják, az nekem is feltűnt.
Nem tudom, nézed-e még a kérdést, de érdemes a Shock Azariah koncertbeszámolói alatti kommenteket elolvasni.
A főszerkesztő asszony leírja, h untatják az új metalzenék, ezért hamar kikapcsolja őket.
Nincs kizárva, hogy idővel "odaigazolok", csak kicsit szabaduljon fel szabadidőm. Én pont azt a vonalat vinném, amit ők kicsit kisajnálnak(gothic metal, nu-metal, symphonic metal, modern metal).
De én a darkchestmagazine-ból "igazolnám" le Bettinát ha mindenképpen kéne egyet mondanom, aki nagyon hiánypótló lenne.
Annak ellenére a mostani shock! is nagyon színvonalas, nagyon sok a közös pont van így is, minőségiek a cikkek(különösen a klasszikus shock). Szóval így is okés, Azariah-as beszámoló is tetszett(annak ellenére, hogy nem bírom zeneileg a srácot).
Pont ma jött velem szembe a lenti kép:
Eszerint azok a zenék tetszenek, amik a születésünk és 35 éves korunk között jönnek ki (rám pont nem igaz, de kivétel erősíti a szabályt). Mondjuk ennyi erővel 35 felettiek ne legyenek zenei újságírók, de ezt viszont kicsit erősnek érezném :P.
14: ha egyszer megpróbálsz beszállni, én mindenképp drukkolok :D
14: sok sikert, ha összejön! Jó lenne, ha nem lenne olyan érzése az embernek, hogy 60-70 éves beszűkült emberek írják a shock cikkeit.
Most pl. a Jesus Lizardról és Knocked Loose-ról nem sikerült írniuk.
15: Rám sem igaz. 30 évesen kezdett igazán mindenféle zenét hallgatni, igaz, a régiek is maradtak, amiken felnőttem: Limp Bizkit, Linkin Park.
Szilvike írt egy meglehetősen alacsony színvonalú koncertbeszámolót Lenny Kravitzről. Az oldalukon mikor vki kritizálta, Szilvike elég gyerekesen személyeskedve válaszolt.
Amikor facebookon én is kritizáltam a cikket, törölték a hozzászólásom és egyből kitiltottak.
Sztem ez azért sokat elmond róluk. Szilvike amilyen tehetségtelen szerző, olyan hiperérzékeny, ostoba és hisztis.
Szilvi egy szoftverfejlesztő, nem egy újságíró. Hobbi fotós, de szintén nem az a szakterülete.
Nem ő a legtehetségesebb cikkíró a Shock!-n de tény, hogy sokat tett, hogy a műfaj kicsit elterjedjen itthon.
Szerencsére ad is teret Györgynek, Ádámnak, akik viszont színvonalas cikkeket írnak.
Utolsó:
Nem akarok erről hosszasan vitázni, de szerintem enyhén fogalmazol. Én azt értem, hogy Szilvi nem újságíró, meg ez egy hobbiproject, de semmi érzéke az íráshoz (a fotózáshoz sem sok), és még borzasztóan gyerekes is. A koncertbeszámolói annyira gyengék, hogy egy gimis beadandó szintjét sem nagyon érik el.
Miért nem kér meg valakit, hogy olvassa át?
Legalább szólnának neki, hogy nem kell minden mondatot telepakolni felesleges jelzőkkel, meg nem baj, ha egy beszámoló fele nem arról szól, hogy milyen hasa meg frizurája van a zenészeknek.
Vagy hogy nem igazán jó, ha a cikk majdnem fele bevezetés.
Vagy kihúznák a " netán csupán" "elég sok mindenki" és hasonló furcsa, magyartalan kifejezéseket.
Olyan, mint ha egy hisztis tinilány írná a cikkeit. Ritkán látni ennyire csapnivaló cikkírót.
Amúgy meg Ádámka és a többiek is max. gyenge közepes szerzők, szerintem a Shockon nem nagyon van olyan, aki igazán tudna írni.
"de tény, hogy sokat tett, hogy a műfaj kicsit elterjedjen itthon."
Szerintem inkább azért tettek sokat, hogy a jó magyar metalos beszűkültség jobban elterjedjen hazánkban.
Ahogy korábban már leírták, új együtteseket egyáltalán nem lehet megismerni az oldalon, mert nem írnak róluk. A régiek közül is inkább csak a mainstreamről írnak, szóval fel nem tudom fogni, miért olvassa őket bárki is, mikor a Jesus Lizardtől kezdve a Sleep Token-ig minden érdekes régi és új együttes elmegy mellettük, és még írni sem tudnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!