Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi a véleményetek a Shock!...

Mi a véleményetek a Shock! magazinról?

Figyelt kérdés
márc. 12. 20:21
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%

Megvannak a stábnak a kedvencei, nekem csak ez az 1 gondom vele és nem nagyon kerülhet ki más tartalom.

Pl. Insomnium nem tetszik a főnökasszonynak és nem kerül ki róla iromány.

Amúgy szerintem hazai legjobb színvonal, informatív és gyorsan tájékoztat.

Én csak őket olvasom kb.

márc. 12. 20:23
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Szűklátókörű
márc. 12. 21:21
 3/21 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor nem csak én látom hasonlóan.
márc. 12. 21:47
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer beírtam, hogy "nyugdíjas szagot " áraszt az oldal, és Ádám vagy ki kicsit mintha megsértődött volna :D

Egyébként sztem a leggyengébb magyar metalos oldal: beszűkült, áporodott, unalmas.

Szerintem nem is nagyon tudnak írni: erőltetett, "ezt ennek fényében kell megítélni" stílusú a kritikák zöme, és majdnem minden 8-as.

A legnagyobb probléma viszont az velük, hogy a Tool-nál újabb együttes nem nem igazán szeretnek (impresszum).

Ez eléggé látszik azon, hogy mondjuk képtelenek egy normális kritikát írni a Limp Bizkitről vagy anno a 36 Crazyfists-ről.

Új kedvenc együttest sosem találtam azon az oldalon, csak dögunalmas cikkeket ismert bandákról.

Egy rockstationt 100x többre tartok, de sztem random külföldi youtuber is sokkal jobb kritikát tud produkálni.

márc. 13. 12:33
 5/21 A kérdező kommentje:
Amin én nem tudtam továbblépni és részben ezt a kérdést is ihlette, hogy valamelyik szerkesztő egy kommentben valami olyasmit írt (nem emlékszem már melyik cikk alatt, úgyhogy nem tudom szó szerint idézni), hogy a fiatalok közt már kevés a metálos, ez látszik a koncertekre járók átlagéletkorán. Na most szerintem egy Lorna Shore-n vagy Slaughter to Prevail-n (amik amúgy mind teltházasak voltak) az átlagéletkor max 30 lehetett. Amikre ők járnak, az könnyen lehet hogy mind 40+os...
márc. 13. 13:16
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, hiszem, hogy sokkal kevesebb metalos lenne, mint régen.

Az lehet, hogy pl. Megadeth-re kevesebben kíváncsiak manapság (vagy más olyanra, amit a shockosok hallgatnak), de ezzel meg nincs semmi gond.

márc. 13. 18:42
 7/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem igazán szeretek a Powerwolf/Sabaton vonalat, sem a modern áramlatot a műfajból, szóval igazából a fiatalok célközönség pont nem is hallgatják, elemzik.

De pont az lenne a normális, hogy az új bandák teret nyernek, és nem a 70+os tagokkal rendelkező bandák uralják mindig, mert egyszerűen bizony elérünk oda sajnos, hogy nem lesz Metallica, Megadeth sem pedig Judas Priest.

Lesz cserébe Dragonforce, vagy éppen Jinjer.

márc. 13. 18:46
 8/21 A kérdező kommentje:
No igen. Kivéve ugye a Ghost-ot, mert azt valamiért szeretik :).
márc. 13. 21:24
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

7:

A kommented hatására megnéztem, írtak-e a Jinjerről kritikát. És igen, a Macro-ról pl.

De marha vicces, mert a szerző adott rá egy szokásos 8-ast, de többször céloz rá, hogy nagyon nem értette, miért lettek népszerűek meg hogy nem egyediek :D

Hát basszus, ilyen keresű erőltetett kritikát..Ha nem ismerném az együttest, a kritika tuti, h nem csinált volna kedved hozzájuk.

Sztem nekik a Sabbath-Megadeth-Slayer vonal való, jobb is, ha békén hagyják az újabb bandákat.

márc. 14. 06:29
 10/21 A kérdező kommentje:
A Spiritboxról és a Sleep Tokenről ha jól látom semmi nincs, pedig azok kimondottan nagyot mentek az elmúlt két évben.
márc. 14. 10:58
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!