Milyen ízlésre vall, ha valaki ilyen zenéket hallgat? Ti milyen embert tudnátok elképzelni emögött a dalok mögött?
Figyelt kérdés
Ismerős Arcok - Nélküled
Kárpátia - Erdély szabad!
Egészséges fejbőr - Magyar, védd meg a hazád!
Székely Himnusz
Edda - Sepsi OSK induló
Horthy Miklós katonája vagyok
Ti milyen embert tudnátok elképzelni az ilyesmi dalok hallgatóiról!?
dec. 4. 19:17
1/9 anonim válasza:
Semmit, mert ezek eléggé ötlettelen divatzenék. Ettől még lehet jó, intelligens ember az illető, csak zenében nem igényes.
3/9 anonim válasza:
Valami “véd a hazát” szektás, Turul fétissel rendelkező kis nyilas lehet.
4/9 anonim válasza:
Egy normális, hazaszerető embert, akinek a zenei ízlése azért lehetne kevésbé egysíkú
5/9 anonim válasza:
Normális, gondolkodó, hazaszerető ember.
6/9 anonim válasza:
Azt, hogy ma már ezek fideszes divatzenék. Főleg a Nélküled. Én azt még onnan ismertem, mikor a fideszesek részéről lett "lenácizva" az, aki ilyet hallgat. Ma ez az összes kis kormánypárti megmondógyerek kedvence.
Kivéve mondjuk "Horthy Miklós katonája vagyok", mert az mégis csak egy 100 éves nóta, nem most írták.
7/9 anonim válasza:
Hat nem azért én egy átlagos családanya vagyok, és ilyeneket hallgatok.
Milyennek képzelsz el engem?
Kívülről belülről?
8/9 anonim válasza:
#7 vagyok.
Jobban mondva ilyeneket is, és sok másféle zenét is.
9/9 anonim válasza:
Egy klasszikus után szabadon: ezeknek a zenéknek-zenészeknek annyi közük van a hazaszeretethez, mint a fazéknak, hogy milyen étel fő benne. Csak népetetés. Brühühü, mekkora magyar vagyok! A Hortfy-nóta tényleg nem illik a sorba.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!