Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Meg lehet élni zongorázásból?

Meg lehet élni zongorázásból?

Figyelt kérdés
Csak az érdekelne hogy megéri anyit gyakorolni meg minden meg hogy meg lehet élni belőle.
2024. febr. 23. 20:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem, ha csak nem tanárnak mennél.

Nálunk családi hagyomány ez, én is voltam olyan jó mint te, csodámra jártak kb, 6 évesen kezdtem zeneelméletet tanulni, 7 évesen zongorázni, sok évig csináltam...

Dédapám meg tudott élni ebből. Én a mai világban sose tudtam volna, nincs erre olyan igény, zenész meg nagyon sok van.

Abbahagytam idővel, inkább a tanulásra, munkára kellett koncentrálnom. Összességében nem bánom, az örömzene számomra sokkal többet ér.

Ha szabadidődben koncerteznél néha, az öröméért, annak lenne értelme.

2024. febr. 24. 17:01
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

90 előtt a jó zenetanárok kávéházakban, bárokban, presszókban játszottak esténként.

A zseni Cziffra Györgyöt teljesen odaszáműzték. Nagy művészek jártak őt esténként meghallgatni.

2024. febr. 26. 02:59
 13/15 anonim ***** válasza:
68%
Zenét tanulni mindig megéri.
2024. febr. 26. 03:17
 14/15 A kérdező kommentje:
kedves #7 13 éves vagyok
2024. febr. 26. 16:48
 15/15 A kérdező kommentje:
#6 zongorát
2024. febr. 26. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!