Meg lehet élni zongorázásból?
Figyelt kérdés
Csak az érdekelne hogy megéri anyit gyakorolni meg minden meg hogy meg lehet élni belőle.febr. 23. 20:06
1/15 anonim válasza:
Vannak, akik meg tudnak élni belőle, igen. Hogy ez neked is sikerülni fog-e, nem tudhatjuk.
2/15 kürtőskalácska válasza:
Attól függ mennyire vagy jó benne.
Ha jó vagy benne akkor igen
Ha nem akkor meg nem.
Szerintem nem erre kéne alapozni a jövőt.
Én inkább megtartanám hobbinak esetleg csinálnék róla youtube csatornát ilyesmi.
3/15 A kérdező kommentje:
Állítólag jó vagyok belőle.
Nem akarok dicsekedni de mikor zongorából 2.os voltam megtanultam a Für Elise-t (kívülről)
Nem csak a szüleim mondják hogy jó vagyok.
febr. 23. 20:27
4/15 anonim válasza:
A többség nem koncertezésből él meg, hanem tanításból, korrepetícióból.
5/15 A kérdező kommentje:
Én inkább koncerteznni szeretnék az valamiért jobban tetszik.
febr. 23. 20:44
6/15 anonim válasza:
“Nem akarok dicsekedni de mikor zongorából 2.os voltam megtanultam a Für Elise-t (kívülről)
Nem csak a szüleim mondják hogy jó vagyok.”
És most mit tanulsz?
7/15 anonim válasza:
Gondolom 6-7 éves lehetsz, a zongoristák kb ekkoriban kezdenek zongorázni tanulni.
8/15 anonim válasza:
Ügyes vagy! A boci, boci tarka is megy?
9/15 anonim válasza:
Itthon nem lehet megélni abból, hogy koncertezgetsz.
A legnagyobb hazai művészek is zeneművészeti egyetemen, konziban és magánban tanítanak mellette.
Szóval, kell egy fix munkahely, ahonnan jön a lé.
10/15 anonim válasza:
Nagyon kevés ember tud megélni belőle, főleg Magyarországon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!