Az Omega valóban olyan népszerű mint a Queen ?
Figyelt kérdés
A Gyöngyhajú lány kapcsán olvastam hogy fénykorukban a Queen szintjén lehettek ismeretségbenfebr. 19. 19:37
1/18 anonim válasza:
Nem
A magyar együttesek hírnevét idehaza szeretik jelentősen elferdíteni, a valóságban nyugaton azt se tudják, hogy eszik-e vagy isszák ezeket az együtteseket.
2/18 anonim válasza:
Az ismertség meg a népszerűség sem ugyanaz.
3/18 anonim válasza:
Népszerűség/ismertség arányában talán
4/18 anonim válasza:
3-as, ezt hogy érted? Kevesen ismerik, közülük is kevesen szeretik?
5/18 anonim válasza:
Egyértelmű hogy nem.Keleti régióban elég ismertek voltak.
7/18 anonim válasza:
#4 nem. Ha pl 6-an szeretik de 10-an ismerik, akkor 60%.
Ha egy másik zenekarnál ugyanez 90%, akkor az aranyaiban kedveltebb.
Ez nyilvanvaló, felesleges volt elmagyaráznom.
De ha a nevezőb nagyobb szám van, az nyilván relevánsabb adat.
8/18 anonim válasza:
Legfeljebb Magyarországon, de még azt sem hiszem, pedig nagyon szeretem az Omegát. A Gyöngyhajú lányt tényleg sokan ismerik külföldön, de a Queennek legalább 10-20 száma van, amit többen ismernek.
9/18 anonim válasza:
Az Omega egy egyslágeres zenekar volt.
10/18 anonim válasza:
#9 nem tudom melyik volt az, de nekem a gyöngyhajú lány sem tetszett és azt sem tudtam róla hogy Omega.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!