Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Honnan tudnék netről megtanuln...

Honnan tudnék netről megtanulni gitározni? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Az a gond hogy tanárhoz nincs időm elmenni,tudom hogy sok gyakorlás kell hozzá azt meg is tudnám estefelé oldani de nem tudom hogy melyik oldalt használjam hogy megtudjak tanulni gitározni.14 éves vagyok. olyan oldalakat ajánlatok ami nektek bevált:)vagy egyáltalán meg lehet tanulni netről gitározni? Akusztikus gitárom van,nem akarok a legjobb gitárosok közé tartozni csak hogy legalább tudjak majd számokat eljátszani meg ismerjem az alapokat.
2010. okt. 24. 15:14
 1/7 Daweee000 ***** válasza:

gitartanfolyam.hu

gitariskola.hu

justinguitar.com

ultimate-guitar.com

youtube.com

2010. okt. 24. 16:37
 2/7 A kérdező kommentje:
meg lehet egyáltalán tanulni netről gitározni?:)))
2010. okt. 25. 06:51
 3/7 A kérdező kommentje:
már egyszer elkezdtem gitározni akkor tanár tanított szóval valamennyire az alapokat már tudom.
2010. okt. 25. 06:51
 4/7 anonim ***** válasza:
Igen, lehet, sok ismerősöm van akik neten tanulnak, jómagam is úgy csinálom. Olyan szintre simán el lehet jutni, amit te leírtál.
2010. okt. 26. 08:42
 5/7 A kérdező kommentje:
honnan vagy hol lehet könnyebb számokat találni amiket el tudnák játszani?:)))
2010. okt. 26. 19:15
 6/7 A kérdező kommentje:
*tudnék
2010. okt. 26. 19:15
 7/7 anonim válasza:
Gitár website: [link] Ha kell, skype-on is segítek, főleg ha van mikrofon
2010. okt. 31. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!