Milyen zenéket/zeneszerzőket/bandákat/énekeseket illik ismerni?
Figyelt kérdés
Tudnátok írni zeneszámokat vagy szerzőket, mindenféle stílusból. Pop, jazz, rock, rap, soundtrack, stb. Én nem igazán hallgatok zenét, csak soundtrack-et, szóval ezekben le vagyok maradva. Nem csak a mostani divatokat, hanem a régebbi hírességeket is kérem. 🙂2024. febr. 4. 16:39
11/13 anonim válasza:
De ezek mind előadók amik rettentő uncsik tudnak lenni ha az ember belekóstol modernebb zsenik műveibe.
Egy Dark Side of the Moon, mondjuk egy Scenes from a Memory után nem hiszem, hogy olyan megdöbbentő lesz.(csak mondjuk egy példát)
Felesleges 40 féle irány összes alapegyüttesét ismerni, hallgasd amit szeretnél, nem kell túlgondolni.
(ez kb. olyan, hogy én is nagyon odavagyok a heavy metallért, de egy Accept vagy Judas Priest nem éppen az amit mindig szívesen hallgatok, pedig "alapművek")
12/13 anonim válasza:
Akiket én ajánlanék neked: SoFaygo, Travis Scott.
Egy két dal: 24kGoldn-Valentino, Gunna x Metro Boomin-Space Cadet, Gunna-Dollaz On My Head ft. Young Thug
13/13 anonim válasza:
Ezt az ötöt úgy gondolom átlag ember ismeri:
-Michael Jackson
-Elvis Presley
-The Beatles
-Queen
-ABBA
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!