Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Elvittem egy olyan koncertre,...

Elvittem egy olyan koncertre, ami neki nem tetszett, erre nagyon leszólta. Ezt illik, főleg, hogy ő erőszakolta ki, hogy jöjjön?

Figyelt kérdés

Koncerten voltam valakivel. Végig úgy volt, hogy egyedül megyek, pont azért, mert senki sem szereti az olyan zenét, mint én. De xy kitalálta, hogy ne menjek egyedül, ő is eljön. Le akartam beszélni, mert tudom, hogy az ellenkezőjét szereti annak, mint én, de nagyon nyomta magát és eljött velem.

Már akkor láttam, hogy nem tetszik neki, amikor 2 szám után elhúzódott hátra.

Én nagyon élveztem, imádom a zenét, az egyik kedvenc előadom, és hatalmas élmény volt látni. Erre xy egész hazaúton fancsalgott (ott aludtunk, messze volt, tehát 1 napig), hogy ez milyen sz*ar, nemi ez szenvedés volt, az egész csak rikonyálás és gitárordíttatás, hogy neki túl hangos (rock koncerten mit várt?), hogy többször sosem jön el velem. (Most is ő nyomta magát, de mindegy)

Engem nagyon bánt ha a kedvenc zenészeimet leszólják, a kedvenc zenéimmel egyetemben. Elvette a koncert utáni jó hangulatomat ennek a személynek a hisztikéje.

2023. jún. 27. 00:11
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
A leírtak alapján butaságot csinált xy, meggondolatlan volt és rajtad csattan. Érdemes lehet az ő oldalát is meghallgatni, hátha volt valami félreértés köztetek korábban, de azért óvatosan, mert ha ilyen lehet amiatt még dühösebb lesz és rosszabb lesz a dolog. Neked adok igazat, sajnálom és megértelek, pihenjetek most mindketten, az a legjobb.
2023. jún. 27. 02:25
 2/8 TR75 ***** válasza:
83%
Ezt az embert kerüld el jó messzire, ha teheted.
2023. jún. 27. 06:39
 3/8 A kérdező kommentje:
Egy ismerősömről van szó, akit xy-nak neveztem. Tudod, ismeretlen, nem akartam megnevezni.
2023. jún. 27. 18:26
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Egész úton énekeltem volna neki az adott zenekar dalait.De legalább addig amíg nem hagyja abba a pocskondiázást...
2023. jún. 27. 21:55
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
#4 ha kihagyod az xy-t, pont ugyanennyire érthető a szöveg, szóval csak rontott rajta.
2023. jún. 28. 00:46
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

xy rosszul tette, hogy eljött, ha ennyire nem szerette az egészet. Főleg, hogy ez hosszú úttal, szállással járt, gondolom a jegy se volt olcsó. De lehet, hogy csak a vwz kérdezővel akart időt tölteni, esetleg jobban megismerni a zenei ízlését. De ha így van, akkor se szép dolog utólag panaszkodnia xy-nak, sértegetni vwz kedvenc zenekarát. vwz-nek adok igazat.

Szerintem béküljön ki vwz és xy, felesleges ilyenen összeveszni.

Akárhogy is lesz, a rikonyálás kifejezés nekem, abcdef-nek nagyon tetszett. :)

2023. jún. 28. 09:22
 7/8 anonim ***** válasza:
#6 Ülj le fiam, nyelvtanból egyes.
2023. jún. 28. 15:44
 8/8 anonim ***** válasza:
#7 Én a békülést meggondolnám, bár előzméy-függő.
2023. jún. 30. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!