Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Nagy Beatrice rajongókat...

Nagy Beatrice rajongókat keresek. Tudtok tőlük érzelmesebb, lassabb nótákat?

Figyelt kérdés

Fura kérés, tudom, az indok még inkább.

Az ünnepek alatt elveszítettem édesapámat, az utolsó, nagyobb közös emlékem vele az, hogy amikor nálam volt, csak Beatrice nótákat szeretett volna hallgatni. Az internet világa messze állt tőle, nagyon örült annak, hogy mármit be tudtam tenni tőlük, ami csak az eszébe jutott.

Ha tudtok olyan lassabb, érzelmesebb zenéjüket, ami elfér egy temetésen is, írjátok már meg kérlek. Tudom, hogy kicsit morbid a dolog, de a lelkem ennyivel is könnyebb lenne.

Nem vagyok lusta keresgélni, de sajnos nem esik jól hallgatni most a zenéket tőlük.

Köszönöm mindenkinek, előre is!

2024. jan. 14. 00:39
 1/4 anonim válasza:
100%
Nem vagyok rajongó de szeretem őket. Sajnos nem tudok és nem is találtam semmit 🫤
2024. jan. 14. 01:50
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok nagy ismerője a zenekarnak....De szerintem mondjuk ezek megtennék:

https://www.youtube.com/watch?v=4cQsm3MdbIw

2024. jan. 14. 06:36
 3/4 anonim ***** válasza:
53%
2024. jan. 14. 15:06
 4/4 A kérdező kommentje:

Első két válaszolónak köszönöm a segítséget és az időtöket. Ebből már el tudok indulni.

3-as : nem is tudom, mit írhatnék, sem a szerző, sem a stílus nem az, amit írtam...

2024. jan. 15. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!