Miért baj az, hogy utálom Nagy Ferót és magát a komplett Beatricét?
Szerintem Nagy Feró hangja az egyik legrondább a világon. Iszonyat semmijen, sőt, egyenesen taszító hangja van. Emberileg egy szintén nulla; antipatikus, tanulatlan, bunkó, pszichopata, minden második szava valamilyen csúnya szó vagy visszataszító kifejezés (pl. dundi puncid stb.) Emellett durva, erőszakos viselkedésű, nemegyszer hímsoviniszta vagy szexista. A többi tag is ilyen: belülről undorító, fésületlen.
Ráadásul állandóan úgy állítják be őket, mintha egy lázadó, rendszerellenes zenekar lett volna. Valójában a háttérben a szocializmust támogatták, titokban együttműdtek; elég csak arra gondolni, hogy most is erősen függ Orbán Viktortól (bár most a politikát nem keverem ide!)
Azonban mindenkivel, akivel beszéltem róluk, az el van ájulva a teljesítményétől! Mindenki azt mondja, hogy jujj de jó!, meghogy iszonyatosan dögös zene, meg Best of Retro meg ilyesmik! Plusz Nagy Feró belsejét is sokan nagynak mondják, mindenki el van ájulva a magánéletétől!
A kérdés az, hogy mit szeretnek az emberek egy ilyen primitív, nyálas, sörízű, drogos, degenerált zenén és mi az, ami ennyire megnyerő egy visszataszító személyiségben?
Lehet, hogy bennem van a hiba?
18/Fiú
Benned van, mivel a magánügyed hogy te kit szeretsz, és senkinek semmi köze hozzá. Teljesen felesleges vitába kezdeni ízlésekkel kapcsolatban, mert mindenkinek más. Az pedig már intelligencia kérdése, hogy ha valami nem tetszik neked, akkor ignorálod, nem pedig a neten provokálsz vele másokat.
Sok embernek nem tetszik sok minden, de senki sem fogja tételesen óránként kiírni, hogy neki épp ki és miért nem tetszik, mert kreténség.
"úgy állítják be őket, mintha egy lázadó, rendszerellenes zenekar lett volna. Valójában a háttérben a szocializmust támogatták, titokban együttműködtek"
Kivel működtek együtt? :D
Támogatták a szocializmust? Ja, igen, hát persze hogy azért énekeltek az amúri partizánokról meg Kun Béláról - hogy ez nekem évtizedekig nem esett le! XD
Az egy dolog, hogy neked nem tetszenek az öreg punkok - bár szerintem a 65 éves Johnny Rotten ezerszer gázabb, mint a mi nemzetünk csótánya - de valótlansággal vádolni valakit és a saját kitalációd miatt utálni klinikai eset.
Egyébként tényleg borzasztóan szar hangja volt mindig is, ilyen idősen meg egyenesen olyan mint a repedt fazék, de a tanulatlan meg primitív jelzőket nem tudom mire vélni. Esetleg bárdolatlan, de tudod a punk mozgalom pont arról szólt, hogy a sok felületes és üres ember a külső alapján ítélte csövesnek őket, miközben Hamlet adaptációt állított színpadra vagy megcsinálta azt, amit ma Sziget fesztiválnak hívnak. Szóval nem arról van szó, hogy ne lehetne utálni Nagy Ferót (szíved joga), de a munkásságát lehet, hogy nem a valóságshow szereplései alapján kéne megítélned.
Beatrice szintén: a Lugosival, Waszlavikkal és Miklóska Lajossal egy zseniális csoport lett volna Feró nélkül is, de az új Beatricébe is jó érzéssel válogattak be nagyon jó zenészeket mint Vedres Joe vagy Laczik Fecó.
benned a hiba Feróval kapcs.
a helyzet az h nem ismered a Beatricét, így légyszi pótold pl. a Szennyhullám c.videóban elmodja a Feró h is működtek amikor tudtak.
az h nem jó énekes, legyen, de semmiképp se érdemel többet amit leírtál
7.
itt szerintem kevered a későbbi Bikinivel, mert ott már lemezszerződéshez tudtak jutni, úgy h Erdősnek nem akaródzott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!