Sergio Sergio kérdése:
Miért mondják azt a rádiók és sok "rajongó" hogy Azariah ugyan olyan de már jobb mint Zámbó Jimmy?
Figyelt kérdés
Hallgattam a rádiót egyik reggel és abba mondták hogy Azariah hangja és tehetsége ugyan olyan jó mint Jimmyé, de van aki azt mondja hogy Azariah már most jobb mint Jimmy. Nem értem Azariaht miért ilyen nagy durranás, kikerült a színpadra elénekelt valamit és már rögtön sztár, mint a sok x faktoros nagy "tehetségek", Jimmy pedig azért felépített egy karriert és nem kellett neki sem x faktor semmi ilyesmi, és szerintem mai napig fényévekkel jobb mint Azariah.
Azariah egyik számából 2 perc elég volt úristen...
Jimmy pedig mai napig a Király❤️
2023. dec. 2. 23:25
11/16 anonim válasza:
#10 "Azariah egy Autotune használó tehetségtelen senki" - Koncerten nem használ autotune-t, de mégis ugyanúgy elénekel mindent. Tehát megint nem sikerült beszólni neki...sajnálom.
12/16 A kérdező kommentje:
Mit jelent az hogy Autotune használó?
márc. 13. 21:16
13/16 anonim válasza:
#12 Az autotune egy olyan eszköz, amivel az ember hangja módosítható. Sajnos sokan úgy gondolják, hogy az autotune a hang kijavítására szolgál, mert van pár hulladék előadó, aki erre kezdte használni, pedig valójában egy hangszernek tekinthető.
14/16 A kérdező kommentje:
Akkor Azahriah hangja is úgymond szerkesztve van?? Soha nem hallottam még egy zenéjét sem, és soha nem is fogok, de sokan mondták már ezt róla személyesen is
márc. 13. 21:29
15/16 anonim válasza:
#14 Részben igen. Viszont koncerten mindent elénekel ugyanúgy, autotune nélkül, vagyis emiatt nem meghallgatni hatalmas baromság.
16/16 everlight válasza:
JImmy kultusza csak a korai halála miatt maradt fenn.Ha életben maradt volna mostanra sehol nem koncertezne,a legtöbb zenész kiég 20 év után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!