Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szerintetek miért utálják...

Szerintetek miért utálják ennyien a BTS-t? Még 1 kérdés mi történt RM szemével?

Figyelt kérdés

2023. nov. 8. 14:42
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Én nem gondolom, h sokkal többen utálják őket, mint bármelyik más zenekart, csak a legtöbb embert egyáltalán nem érdekli, amit a fanok úgy értékelnek, hogy utálják őket.
2023. nov. 8. 14:47
 2/13 A kérdező kommentje:
Nem a többi kpop bandához képest, csak ha valakinek mondom hogy army vagyok ilyeneket mondd pl: azok buzîk, ugyanúgy néznek ki, ezek kínaiak? Ennyi erővel én a Valmar ra mondhatnék ilyeneket, de nem fogok, mert nem akarom megbántani azokat az embereket, akik szeretik
2023. nov. 8. 14:52
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Olvasd el még egyszer az első választ.
2023. nov. 8. 16:20
 4/13 A kérdező kommentje:
Bocsi, igen elősször félreértettem, de akkor is ha Valmart hallgatnék nem mondanák ezt
2023. nov. 8. 16:42
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el, Valmar se érdekel mindenkit. Ahogy egyik másik előadó se. Egyszerűen szűrd ki, kik azok, akikkel nem érdemes erről beszélgetned, és nem fog érni semmilyen utálkozás.
2023. nov. 8. 17:15
 6/13 anonim ***** válasza:
85%

#2 "azok b*zik" - Szerintem nincs olyan popsztár, akire ne mondták volna még ezt.

"ugyanúgy néznek ki" - Ez nem bántás, a legtöbb európai nem tudja megkülönböztetni az ázsiai embereket.

"ezek kínaiak?" - Egymástól is nehéz őket megkülönböztetni, nem hogy még azt is megítélni, hogy honnan származnak.

#1-es igazat írt, inkább a fanatikus rajongók elfogultságából keletkezik az, hogy ezeket gyűlölködésnek tekintik.

2023. nov. 8. 17:31
 7/13 A kérdező kommentje:
Az ugyanugy nezenk ki nem ugy ertem hogy meg nem tudom oket megkulomboztetni es ezert mondom rajuk hanem mert valaki ezt direkt seretesnek hasznalja
2023. nov. 13. 16:17
 8/13 A kérdező kommentje:
*neznek
2023. nov. 13. 16:17
 9/13 anonim ***** válasza:
42%
#7 De hát ez igaz, hogy nagyon hasonlítanak egymásra. Ebben mi a sértés?😂
2023. nov. 13. 16:20
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Vannak olyanok akik nagyon hasonlítanak, de ők nagyon nem hasonlítanak egymásra😂😂!
2023. nov. 13. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!