Elektromos gitár hangszedőket mennyire lehet eladni használtan?
#1 Az árakra nagyon ügyeltem, próbáltam kicsit alá is lőni, de egy 36 ezres hangszedőt nem akarnék 30 alatt eladni másfél év garanciával, 3 hónap használat után.:/
Lehetséges, hogy így is túl sokat kérek érte?
Minden annyit ér, amennyit adnak érte.
Úgy tűnik másnak nem ér annyit, amennyit Te szeretnél.
Pedig több platformon is hirdetted.
Ha el akarod adni, kevesebbet kell kérned..
Akkor egy kérdés a kérdésben:
Egy EMG aktív single coilt mennyiért vennétek meg másfél év garanciával? (36k újonnan)
Hát ha 30ért hirdeted inkább megveszik boltban, az a 6 ezer plusz megér annyit hogy bontatlan legyen.
Használt árut kb féláron lehet gyorsan eladni, aktív emg-k 20 körül vannak használtan, garanciával 26 az még talán reális ár de azért kell hirdetni egy darabig.
Waff, szuper levezetés, magam sem írhattam volna szebben!
Az alapvetés, amikor meghirdetsz valamit az új ár 60 százaléka. Amúgy ne aggódj, én is hirdetek mindenfélét, halott a piac.
A másik út, ha nagyon szabadulnál tőle a külföldi oldalak, ahol azért van pénz is a nyálcsorgatás mögött. Nézz rá, hogy ott mennyi egy ilyen és, tégy belátásod szerint. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!