Elektromos gitárra milyen midi kontrollerek vannak? Egyáltalán hol lehet olyat vásárolni, milyen néven?
Egy elektromos gitáromra szeretnék valahogy számítógépes szoftveren keresztül egy hangszert kiválasztani, és amit én lejátszok a gitáron, a kiválasztott hangszeren szólal meg a hangszórón keresztül. Ha jól tudom midi átalakítóval meglehet csinálni.
Van más neve? Hol lehet megbízhatót venni?
MIDI hangszedőnek is hívják,nem tudom Mo-n hol lehet kapni.Fisherman TriplePlay különféle változatai,
vagy Roland GK-1, GK-2, GK-3, de ezekhez még kell GR-55.
Esetleg vehetsz Boss GP-10GK-t GK-3-mal,amelyik olcsóbb,annyira nem néztem utána.
Kipróbálhatod a MIDI Guitar 2-t,ez egy plugin csak,de olcsóbb mint a többi,sima audióból MIDI-t csinál.
Vagy Reaper-ben ReaTune-on keresztül bármilyen MIDI VSTi-t,de ezzel egyszerre csak 1 hangot tudsz feldolgozni,nincsenek akkordok.
Utolsót próbáltam,működik,lehet pontosabb egy jobb hangkártyával/hangszedővel.
De ezt a legkönnyebb kipróbálni, és még ingyen is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!