1/12 anonim válasza:
Pályája kezdetén brutál nagy potenciál volt a dalaiban, de mára ugyanolyan klisés értéktelen témákat dolgoz fel, mint ami ellen akart menni + az a Desh srác is csak prolisítja el. Kár érte...
3/12 anonim válasza:
Nem tudom nekem ez a raszta raggie rap tónus (énekelve rappelés) kombinálva más műfajokkal nem jön be.
Szakmailag hallgatva jó, de nem az én műfajom. De hát ez a szép a zenében, hogy mindenkinek meg van a kedvence, ezért a kérdésed teljesen értelmetlen.
Tök mindegy mi a mi véleményünk róla.
4/12 anonim válasza:
Ki nem állhatom őket. Ha a rádióban véletlen meghallom vezetés közben, vagy lehalkitom teljesen pár percig, vagy átkapcsolok gyorsan a Retro-ra.
5/12 anonim válasza:
Az Introvertált Dalt nagyon szeretem tőle, emiatt sajnálom is, hogy a mostanában felkapott trap stílust tolja jobban.
6/12 anonim válasza:
Nekem cigányos, nem jó helyen vannak a hangsúlyok.
7/12 anonim válasza:
Imádom, hogy mindenkit lepontoznak, aki pozitívan nyilatkozik róla.:D
De vajon miért? (Erre sose kaptam még értelmes választ...)
8/12 anonim válasza:
Van egy-két száma amit szeretek, de nem vagyok a rajongója azért.
10/12 anonim válasza:
Metalt hallgatok, így azt mondom rá, hogy egy hulladék az egész. Kb olyan, hogy budin húznám le a széttört cd-ket, ha van ruházat, amin rajta, azt elégettném és közben átkokat szórnék rá. Nagyon utálom, mert borzasztó irritáló, hogy mindenhol az ember arcába akarják tolni, pedig nem olvasol bulvárt, de mégis a Facebookon jelen van valamilyen tetves hirdetésben, az ilyen oldalakat b@szom is tiltólistára, azt ott rohadjon meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!