Miért nem Ákos év végi koncertje lett nagy szám?Miért Azahriahé?
30 vagyok, szóval én is abban a korban vagyok amikor minden régebbi előadónak nosztalgikusnak kéne érződnie, és minden újabb előadónak értéktelen kis szar csicskának, viszont Ákos zenéjét olyan szinten gyűlöltem fiatal koromtól fogva mái napig, hogy ezerszer inkább mennék el egy azariah koncertre. Személy szerint hálát adok minden felsőbb hatalomnak hogy nem Ákost nyomják a csapból is.
Most azariah ideje van itt, ez van, felesleges keseregni ezen. Ha én túléltem az induljon a banzájt, akkor ti is túl fogjátok élni akármit is énekeljen ez az azariah gyerek.
A 6#-al értek egyet.
"Igazán".
"A tükör láthatatlan...".
Sosem szerettem Ákos dalait, kifejezetten antipatikus volt mindig is. Egy deka őszinteség nincs abban az emberben, az első mozdulatától az utolsóig egy képmutató, beképzelt, sznob idióta. Ráadásul amit az elmúlt ~10 évben művelt, ahogy dörgölődzik a Fideszhez meg amiket a nőkkel kapcsolatban nyilatkozott, ezek a dolgok még undorítóbbá teszik.
Azi emberileg sokkal magasabb szinten áll, ráadásul hihetetlenül tehetséges a self managementben. A zenéit nem szeretem, de azt nem lehet nem látni, hogy nagyon ügyesen csinálja, amit csinál.
Amikor Ákos volt fiatal, neki is ott volt a siker, a nagy közönség, ami most is tart.
Én úgy gondolom, hogy át kell adni a helyet a fiataloknak.
Nem irigynek kell lenni egy 21-22 éves srác sikereire, hanem igen is elfogadni.
Nézd, a mostani 55-75 éves zenészek, lassan eltűnnek, kell a vérfrissítés a zenei szakmában.
Még egy gondolat.
A 80-as évektől a 90-es évekig igen erős volt a rockzene, metál zene iránti rajongás.
Mára már átvette a zenei piacot a Rap mindenféle stílusa.
Tehát a zenei piac is fejlődik.
Ákos fiatalon nagyot durrantott a zenei piacon az ő stílusával, mert újdonság volt. Azahriah is újdonságot teremtett.
Én szeretem hallgatni Rap zenéket is, pedig a Rap zenének sok értelmét nem látom, mert énekelni egyik sem tud, de amit csinálnak jól csinálják. Persze nem mindegyik magyar előadó jó a Rapban sem.
A 90-es években volt a Rave zene. A Imádtam, de eltűnt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!