Mitől akkora szám Azahriah?
Mitől akkora szám Azahriah?
Meg tudja valaki magyarázni?
Amikor a hírekben olvastam, én egy hatalmas nagymenő arcnak képzeltem, akinek minimum a Fidesz kormány ellenes szövegei vannak és valami lázadás szít, hogy ennyi ember követi, meg háromszor megtöltik Puskás-Arénát.
Meghallgattam néhány számát, és ara jutottam, hogy ez egy teljesen semmitmondó tescós "popzene", amit kb én is össze tudnék hozni...
Nyilván lehet, hogy öreg vagyok már, (40 körül vagyok) és lehet, hogy totálisan nem értek valamit a mai korból. Vagy a világ változott meg, én nem tudom.
Szóval az a kérdésem, hogy mitől annyira nagy szám ez a bizonyos fiatalember, és a "zenéi"??
Keress rá ne csak a zenéjére, hanem az életútjára. 12 éves korától youtube csatornája Poul Street néven vált ismertté. Magától tanult meg gitározni, zenét összerakni. Saját magát menedzselte. A semmiből jött, ő magát is prolinak nevezte. Nem a képességei különlegesek, nincs nagy hangja, a zenéi megosztóak, de ő a példa arra, hogy bárkiből lehet ilyen sztár ha hisz magában és tesz is érte. A munkássága a példamutató.
Ajánlom nézd meg a Friderikusszal folytatott beszélgetését.
Bocsáss meg, nem vagyok süket, én ennyit tudok amit leírtam. Te ettől biztos többet tudsz nyilván személyes tapasztalataid vannak. Kifejtenéd bővebben az álláspontodat? Tudod indokolni a kijelentésedet? Gondolom ezek szerint ott vagy minden zenész indulásánál, esetleg te magad vagy, aki tolja beléjük a pénzt?
Én ismertem már Azariaht amikor még csak Poul Street volt. Láttam az első próbálkozásait amikor még senki sem tolta belé a pénzt. Nem jelentkezett egy tehetségkutatóba sem, a névtelenségből jött élő.
Jelenleg már a Supermanadment szervezi a koncertjeit, nyilván nem megy ez másképp, ez egy szolgáltató ipar. Mindenkibe tolják a pénzt, ha látnak benne fantáziát.
De azt ne hidd, hogy az emberek azért fognak szeretni egy zenét mert tolják bele a pénzt. Egy zene vagy tetszik, vagy nem. Nekem tolhatják az arcomba ezerrel, ha nem tetszik, nem fogom hallgatni, ennyi.
De várom mindenre kiterjedő intelligens érveléseidet a témában.
Fritz Lang, 1927-es, Metropolis című munkáját hány mai mozilátogató ismeri? A Marvel és DC filmek megjelenését meg fejből lökik.
A legtöbb, felkapott előadóról és filmről vagy könyvről, zenéről is elmondható, hogy igazából nem egy nagy szám. Sokkal nívósabb teljesítmények ismeretlenek, népszerűtlenek maradnak. A lényeg nem a teljesítmény, hanem az eladhatóság, minél középszerűbb vagy, annál nagyobb potenciális vevőkört lehet megcélozni a produktumoddal. De ez nem csak manapság van így, ezért éhezett a legtöbb filozófus, festő, zenész, író régen is.
Én épp most láttam a dalfutárban. Teljesen különböző zenészeket hoztak össze, akik meglepően jól együtt működtek. Azi volt a dalszerző, Zséda az énekes, nekem a szám amit a többiekkel együtt összehoztak, zseniális.
Embernek intelligens, ért a zenéhez, na a hangi adottságai azok gyengécskék, igencsak fejleszteni kéne. De mint alkotó művész ötletes és kreatív és szimpatikusnak tűnt mint ember.
Valószínűleg ráérez arra, mi a legjobban eladható és érti a mai kor feelingjét. De az énekhangja az kritikán aluli...
Meglátjuk, mit hoz a jövő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!