Miért fekete minden rocker / metálos haja?
mármint természetesen fekete... voltam ilyen bulin nemrég, alt metal, nu metal stílusú zenék voltak... egyszercsak felfigyeltem, hogy kb KIVÉTEL NÉLKÜL mindenkinek fekete haja volt. Egy szőke, egy barna sem - semmilyen más nem!
Csak nem határozza meg a hajszín a zenei ízlést?
"Csak nem határozza meg a hajszín a zenei ízlést?"
NEM, FORDÍTVA! A zenei ízlés harározza meg a hajszínt. (Akinek nem olyan, az befesti!)
Érdekes, nekem szőkésbarna hajam van.
Egy barátnőmnek szintén (bár ő régebben festette), ő is metálos.
Az ő egyik -szintén metálos- haverja sörénye is barnás.
A zenekarokban is van minden a szőke Binder Laurától a világosbarna Pär Sundströmön át az őszülő sötétbarna Kalapács "Reptér" Józsiig.
Nekem még fiúként is mindenféle színű frizurám volt már, de csak kezdetben punk miatt. Azóta csak saját kinézetem miatt, miközben rocker vagyok és nem azért. Rocker kiegészítőket sem nagyon hordok, bár én egyben spirituális is vagyok és inkább azzal kapcsolatos karkötőket hordok. Egyáltalán nem szükséges, hogy tele legyünk aggatva mindennel és ráadásul egyformán nézzünk ki.
Amit én nem bírok: a tipikus metálos hosszú haj. Nem kell az azért, mert valaki metálos. Illetve egyetlen pasiról sem tudom elmondani, hogy jól nézne ki úgy.
34/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!