Mi a véleményetek az alábbi együttesekről?
Nirvana: bár nem túl nagy zenei tudással, de nagyon jó zenét játszottak, és korszakalkotó, amit csináltak.
Nickelback: sima popzenekar rockos hangszereléssel, elviselhető, de semmi extra.
Slipknot (feltételezem, arra gondolsz): nekem sem a nu metal, sem a hörgés nem jön be, de azért elismerem őket.
Deep Purple: szintén korszakalkotó zenekar, és mindenki virtuóz a saját hangszerén. Szerintem a legalulértékeltebb a nagy triumvirátusból (+ Black Sabbath, Led Zeppelin).
Slayer: szintén a hörgés miatt nem igazán hallgatom, de a zenei kíséret az nagyon jó.
Nickelback helyett igazán bekerülhetett volna mondjuk a Bon Jovi.
Ha már sikeres és nagy hatású pop-rock bandáról beszélünk...
A többi mind megkerülhetetlen banda a könnyűzenében.
"Slayer: szintén a hörgés miatt nem igazán hallgatom, de a zenei kíséret az nagyon jó."
A Slayer énekese mióta hörög?
Nirvana: korszakalkotónak mondják, nekem fájdalmas nyekergés
Nickelback: populáris rockhangszerelésű zene (lásd #2)
Slipknot: mikor felbukkant, újszerű volt, szórakoztatóan agresszív energiabomba (mára már kifújt, inkább hallgatok Slaughter To Prevail-t, Slipknot szteroidokon, irrrgalmatlanul brutál és friss)
Deep Purple: proto-heavy metal, hard rock alapcsapat, a gitárhősös rockzenék között megkerülhetetlen
Slayer: a modern extrém zenék megkerülhetetlen alapja, nélkülük másként nézne ki az egész metalszíntér. (ott nincs hörgés, csak üvöltés, de azt hogy!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!