Mi a véleményed az alábbi együttesekről?
Led Zeppelin, Deep Purple, Slayer, Megadeth, Gun's n roses, Judas Priest, Beatles, Omega, Alphaville, Metallica, Blondie, Iron Maiden, Simon and Garfunkel, Imagine Dragons, Rolling Stones.
Tudom, ez egy kicsit sok lett, de ettől függetlenül leírhatod róluk a véleményedet.
Szinte mindet imádom, kivéve:
Beatles - a legtöbb számuk nem tetszik, de azért elismerem a tehetségüket és a zenetörténeti jelentőségüket
Blondie - nem rossz, de nem is olyan nagy szám
Simon and Garfunkel - szintén nem rossz, de hosszú távon megunom
Imagine Dragons - modern kommersz pop, egyáltalán nem tartom jónak
A hrd rock és metál zenékért nem igazán rajongok, szóval a többség nálam eleve kilőve, a Beatles pedig annyira lightos, hogy basszus is alig van a legtöbb számukban, szóval szintén sztornó!
A Rolling Stones-nak van pár jó száma, ami érdekes.
Az Omegának és az Alphaville-nek viszont nagyon jó számai vannak, legalábbis az ismertebbek közt, imádom őket! :)
Ezek között van egy pár amit nem szeretek..(a régi stílusú rockot nem bírom) ezek: Led Zeppelin,Rolling Stones,Deep Purple,Blondie...
Beatles-t konkrétan gyűlölöm, idegesít..
Van pár aminek még a nevét se hallottam szvl nem ismerem, meg van amiről már hallottam de nem hallgatom szvl nem ismerem.
És vannak amiket szeretek: Metallica, Slayer, Megadeth, Imagine Dragon, G'n'R, Iron Maiden.
De igazából egyiket se nagyon szoktam hallgatni, amikre írtam h szeretem azokat gitározni szoktam..
Szvl ez lenne a véleményem :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!